Trabzonspor’da teknik direktör Eddie Newton ile yollar ayrıldı | Trabzonspor son dakika haberi

Trabzonspor'da son dakika gelişmesi... Trabzonspor'da alınan kötü sonuçların ardından teknik direktör Eddie Newton ile yollar ayrıldı. Eddie Newton son olarak sahasında konuk ettiği Kasımpaşa'dan 4-3'lük bir mağlubiyet almıştı. İşte son dakika haberinin detayları...

Giriş Tarihi 31 Ekim 2020, 10:28 Güncelleme 31 Ekim 2020, 11:28
Trabzonspor’da teknik direktör Eddie Newton ile yollar ayrıldı | Trabzonspor son dakika haberi

İÇİNDEKİLER

A Spor'un haberine göre; Trabzonspor'da Eddie Newton'ın görevine son verildi. Yönetim kurulu kararının kısa süre içerisinde açıklanması bekleniyor.

Kasımpaşa maçında 3-1'lik galibiyetten 4-3'lük yenilgi alan ve ligin 7 haftası geride kalırken 5 puan toplayabilen Bordo-Mavili ekipte fatura Newton'a kesildi. Fenerbahçe yenilgisinden sonra arayışlara giren ve bazı teknik adamlarla görüşen Trabzonspor yönetimi bir süre daha İngiliz hoca ile devam etme kararı almıştı. Son yenilginin ardından Eddie Newton ile yollar ayrıldı.

Bordo-mavili ekip, İngiliz çalıştırıcı ile Süper Lig'de bu sezon çıktığı 7 maçta 1 galibiyet, 2 beraberlik ve 4 mağlubiyet aldı. Trabzonspor, son olarak dün sahasında oynadığı 7. hafta maçında Kasımpaşa'ya 4-3 yenildi.