Önce İzlanda şimdi de Sırbistan! Merih Demiral Ay-Yıldızlıları yenilgiden kurtardı

UEFA Uluslar B Ligi 3. Grup dördüncü maçında A Milli Futbol Takımı, Türk Telekom Stadyumu'nda Sırbistan ile 2-2 berabere kaldı. Sırbistan'ın gollerini Savic ve Mitrovic kaydederken A Milli Takımımızın golleri Hakan Çalhanoğlu ve Ozan Tufan'dan geldi. Aslantepe'de oynanan maça Juventus'ta forma giyen Merih Demiral damga vurdu. Milli stoper, rakip takımın son bölümde geliştirdiği atakta topu çizgiden çıkararak Ay-Yıldızlıları yenilgiden kurtardı.

Giriş Tarihi 14 Ekim 2020, 23:55 Güncelleme 15 Ekim 2020, 00:12
Önce İzlanda şimdi de Sırbistan! Merih Demiral Ay-Yıldızlıları yenilgiden kurtardı

İÇİNDEKİLER

UEFA Uluslar Ligi'nde A Milli Takımımız, Türk Telekom Stadı'nda Sırbistan'ı konuk etti. Ay-Yıldızlılar 2-0 geriden gelip 2-2'yi yakalayarak müthiş bir geri dönüşe imza atarken, maçın hareketi Merih Demiral'dan geldi.


İşte o pozisyon...

A MİLLİ TAKIMI YENİLGİDEN KURTARDI
Juventus'ta forma giyen yıldız stoper, 81. dakikada gelişen Sırbistan atağında rakip futbolcunun kafa vuruşunu çizgiden çıkararak gole izin vermedi. Merih Demiral bu kritik müdahalesiyle Milli Takım'ı yenilgiden kurtardı.



İZLANDA MAÇINDA DA ÇİZGİDEN ÇIKARDI
Merih Demiral, A Milli Takım'ın Euro 2020 elemelerinde İzlanda ile oynadığı maçta da kritik bir müdahale de bulunarak topu çizgiden çıkarmıştı.