Fenerbahçe'den Miha Zajc'a mesaj: Kulüp bul, zararına satışa da razıyız

Damien Comolli döneminde, İtalya'nın Empoli takımından büyük beklentilerle kadroya katılan 25 yaşındaki Sloven oyuncu Miha Zajc beklentilerin altında kalmıştı. Sarı-lacivertliler, Sloven futbolcudan kendisine kulüp bulmasını istedi. 3.5 milyon Euro'ya transfer edilen Miha Zajc, 2.5 milyon Euro'luk bir teklif gelmesi halinde zararına satılacak.

Giriş Tarihi 04 Haziran 2020, 14:04 Güncelleme 04 Haziran 2020, 14:14
Fenerbahçe’den Miha Zajc’a mesaj: Kulüp bul, zararına satışa da razıyız

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe, 2019'un ocak ayı transfer döneminde İtalyan ekibi Empoli'den kadrosuna kattığı Miha Zajc'tan istediği verimi alamadı. Saı-lacivertli takıma büyük umutlarla gelen 25 yaşındaki futbolcu, yaşadığı sakatlıkların da etkisiyle beklentilerin uzağında kaldı.

Koronavirüs salgını nedeniyle lige verilen arada transfer çalışmaları yapan Fenerbahçe'de teknik heyet, bir yandan alınacak isimleri belirlerken diğer yandan da takımdan gönderileceklerin listesini yapıyor.

Gitmesi beklenen oyunculardan biri de Miha Zajc oldu. İtalyan ekibinden 3.5 milyon Euro'ya transfer edilen Miha Zajc'a "Kendine kulüp bul" mesajı iletildi.

Sarı-lacivertlilerin, 25 yaşındaki Sloven futbolcuyu, 2.5 milyon Euro civarında gelecek bir teklifle elden çıkarılacağı öğrenildi. Fenerbahçe formasıyla toplam 22 maça çıkan Zajc, bu karşılaşmalarda 4 gol atarken 1 de asist yaptı.