Fenerbahçe'den Mirko Maric'e 4 milyon Euro

Fenerbahçe'nin, Mirko Maric için Osijek'e 4 milyon Euro teklif ettiği belirtiliyor. Genç yıldız Fenerbahçe'ye sıcak bakarken, Hırvat kulübünün rakamı az bulduğu öğrenildi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 04 Haziran 2020 Güncelleme 04 Haziran 2020, 06:54
Fenerbahçe’den Mirko Maric’e 4 milyon Euro

İÇİNDEKİLER




Çok
yoğun bir şekilde yeni sezonun kadro planlamasını yapan Fenerbahçe'de forvet arayışları da sürüyor. Vedat Muriç gitse de gitmese de mutlaka bir golcü takviyesi yapmak isteyen Sarı-Lacivertliler listesindeki isimlerden Mirko Maric için resmi girişimlere başladı.


PAZARLIKLAR DEVAM EDECEK
Hırvat basınının iddiasına göre Fenerbahçe, 25 yaşındaki yıldızın kulübü Osijek'e 4 milyon Euro'luk teklif yaptı. Ancak Hırvat kulübünün rakamı az bulduğu ve pazarlıkların süreceği belirtildi.


FENERBAHÇE'NİN ELİ GÜÇLÜ!
Maric'in Sarı-Lacivertli formayı giymek istediği ve bu durumun F.Bahçe'nin elini güçlendirdiği öğrenildi. Kısa süre içinde yönetimin yeni bir teklifle Osijek'in kapısını çalması bekleniyor.


STİLİ VEDAT MURİÇ'E BENZİYOR
Bu sezon 25 maçta 17 gol atıp 4 asist yapan Mirko Maric geleceğin önemli yıldızlarından biri olarak gösteriliyor. Genç yıldız güçlü fiziği ve etkili sol ayağıyla Muriç'i andırıyor.


İKİ İTALYAN DA ONUN PEŞİNDE
Hırvat basını Maric'i F.Bahçe'nin dışında İtalya'dan da iki kulübün istediğini yazdı. Ancak bu kulüplerin şu ana kadar Hırvat yıldız ya da Osijek ile temasa geçmediği belirtildi. Bu nedenle Sarı-Lacivertliler transferde avantajlı bir konumda.