Brezilya Ligi'nde koronavirüs şoku | Flamengo'da 38 kişinin testi pozitif çıktı

Dünyayı etkisi altına alan corona virüsü salgını futbol dünyası üzerinde etkilerini sürdürmeye devam ediyor. Bu bağlamda bir kötü haber de Brezilya’dan geldi. Brezilya ekibi Flamengo dün gece yaptığı açıklamada kulüpteki 293 kişiye koronavirüs testi yapıldığını ve bunların 38'inin pozitif çıktığını bildirdi. Hafta başında kulübün masörlerinden 68 yaşındaki Jorge Luiz Domingos, koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetmişti.

Giriş Tarihi 07 Mayıs 2020, 12:31 Güncelleme 07 Mayıs 2020, 12:43
Brezilya Ligi’nde koronavirüs şoku | Flamengo’da 38 kişinin testi pozitif çıktı

İÇİNDEKİLER

Koronavirüs salgınının en çok etkilediği Güney Amerika ülkesi Brezilya'da liglerin tekrar başlaması konuşuluyor ancak Flamengo'dan kötü haber geldi. Brezilya Ligi ekiplerinden Flamengo, resmi internet sitesinden dikkat çeken bir açıklama yayınladı. Buna göre kulüpte teknik ekip, personel ve futbolcuları da kapsayan 293 kişi corona virüsü testine tabi tutuldu.

38 KİŞİNİN POZİTİF ÇIKTI

Kulüpte isimleri verilmeyen 3'ü futbolcu 38 kişinin testlerinin pozitif çıktığı ve tamamının semptomsuz seyrettiği belirtildi. Hastalığa yakalananların karantinaya alınacağı ifade edildi.

Hafta başında kulübün masörlerinden 68 yaşındaki Jorge Luiz Domingos, koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetmişti.

Flamengo, Jorge Jesus yönetiminde geçen sezon Serie A'da şampiyonluğa ulaşırken Libertadores'i de müzesine götürmüştü. Flamengo, Dünya Kulüpler Şampiyonası'nda ise finalde Liverpool'a mağlup olmuştu.