Vedat Muriç'ten Elazığ depremi itirafı: "Beni bekliyordu"

Başakşehir maçı sonrasında konuşan Fenerbahçe'nin Kosovalı golcüsü Vedat Muriç, Elazığ depreminde hayatını kaybeden 12 yaşındaki Miraç Can Dişçi hakkında “Golümü, galibiyeti depremde vefat eden Miraç Can Dişçi'ye armağan ediyorum. Beni Malatya maçına bekliyordu, mesaj atmıştı. Bugün maça giderken komşusu mesaj attı, kardeşimiz depremde hayatını kaybetmiş. Bu çok acı bir olay. Maça giderken bunu öğrendim ve gerçekten çok kötü oldum" ifadelerini kullandı.

Giriş Tarihi 26 Ocak 2020, 11:00 Güncelleme 26 Ocak 2020, 11:00
Vedat Muriç’ten Elazığ depremi itirafı: Beni bekliyordu

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe'nin golcü oyuncusu Vedat Murç, Başakşehir'i 2-0 mağlup ettikleri maçın ardından çarpıcı bir itirafta bulundu.

İşte Vedat Muriç'in açıklamaları;
"Elazığ'da Malatya'da yaralılara acil şifalar. Vefat edenlere de Allah'tan rahmet diliyorum. Golümü, galibiyeti depremde vefat eden Miraç Can Dişçi'ye armağan ediyorum. Beni Malatya maçına bekliyordu, mesaj atmıştı. Bugün maça giderken komşusu mesaj attı, kardeşimiz depremde hayatını kaybetmiş. Bu çok acı bir olay. Biz büyük bir ülkeyiz, toparlayacağız. Bir çocuğun böyle hayatını kaybetmesi insanı mahvediyor. Ölümün yaşı olmaz, her ölüm üzücüdür ama böylesi çok zor. Allah, insanın düşmanının başına vermesin. Çocuk sahibi olduktan sonra böyle bir olay sizi daha da derinden etkiliyor. Maça giderken bunu öğrendim ve gerçekten çok kötü oldum"