Rizespor Galatasaray maçı hangi kanalda, saat kaçta? Ziraat Türkiye Kupası Rize GS maçı ne zaman?

Rizespor - Galatasaray maçı hangi kanalda? Ziraat Türkiye Kupası'nı 18 kez kazanarak bu kupada en çok zafer elde eden kulüp ünvanını elinde bulunduran Galatasaray, 2020 yılındaki ilk resmi maçını Rizespor ile yapacak. Peki, Rizespor - Galatasaray maçı hangi kanalda, saat kaçta? Ziraat Türkiye Kupası Rizespor - Galatasaray maçı ne zaman?

Giriş Tarihi 15 Ocak 2020, 10:46 Güncelleme 15 Ocak 2020, 10:48
Rizespor Galatasaray maçı hangi kanalda, saat kaçta? Ziraat Türkiye Kupası Rize GS maçı ne zaman?

İÇİNDEKİLER

Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası son 16 eleme turu ilk maçında Çaykur Rizespor'a konuk olacak. Antalya kampında Altay'ı 3-1, Adana Demirspor'u 1-0 yenen sarı-kırmızılılar, 19 Ocak Pazar günü ligde oynayacağı Denizlispor maçı öncesinde Rizespor deplasmanında ter dökecek. Peki, Rizespor - Galatasaray maçı hangi kanalda, saat kaçta? Ziraat Türkiye Kupası Rizespor - Galatasaray maçı ne zaman? İşte karşılaşmanın detayları...

RİZESPOR - GALATASARAY MAÇI HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA?

Ziraat Türkiye Kupası'nda heyecan hız kesmeden devam ediyor. Son şampiyon Galatasaray ile Rizespor arasında oynanacak maç 15 Ocak Çarşamba (bugün) saat 20.30'da başlayacak. Heyecan dozu yüksek geçecek mücadele ATV'den canlı yayınlanacak.

Son 16 turu rövanş maçı ise 23 Ocak Perşembe günü saat 20.30'da Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Stadyumu'nda oynanacak.

Galatasaray ile Çaykur Rizespor son olarak Süper Lig'de karşı karşıya gelmişti. 11 Kasım 2019'da oynanan karşılaşmayı Galatasaray 2-0 kazanmıştı.

Ziraat Türkiye Kupası'nı 18 kez kazanarak bu kupada en çok zafer elde eden kulüp ünvanını elinde bulunduran Galatasaray'ın 2020 yılındaki ilk resmi mücadelesi Çaykur Rizespor maçı olacak. Antalya kampında Altay'ı 3-1, Adana Demirspor'u 1-0 yenen Galatasaray, 19 Ocak Pazar günü ligde oynayacağı Yukatel Denizlispor maçı öncesinde Rizespor deplasmanında ter dökecek.

Teknik direktörlüğünü İsmail Kartal'ın üstlendiği Rizespor, Ziraat Türkiye Kupası'na dördüncü turdan itibaren katıldı. Çaykur Rizespor, Ziraat Türkiye Kupası son 16 eleme turuna kadar 1074 Çankırı ve Samsunspor'u kupa dışında bıraktı. Karadeniz ekibi, bu sezon Süper Lig'de oynadığı 17 maçta, 6 galibiyet ve 2 beraberlikle topladığı 20 puanla 12. sırada bulunuyor.

ÇAYKUR RİZESPOR, TÜRKİYE KUPASI'NDA İLERLEMEK İSTİYOR

Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu ilk maçında bugün sahasında Galatasaray ile karşılaşacak Çaykur Rizespor'da, kulüp basın sözcüsü Hasan Yavuz Bakır, hedeflerinin üst tura yükselmek olduğunu söyledi.

Bakır, yaptığı açıklamada, ligi ve kupayı birlikte götürmek istediklerini belirtti.

Kupada son 16 turunda Galatasaray ile çok zorlu iki maça çıkacaklarını ifade eden Bakır, "Kupada zor bir kura çektiğimizin farkındayız. Çok iyi ve geniş bir kadroya sahipler. Oyuncu takviyeleri ile daha da güçlendiler. Galatasaray çok güçlü bir rakip ama biz zoru başararak kupada ilerlemek istiyoruz. İlk maç kendi sahamızda, avantajlı bir skor elde edersek turun geleceğini düşünüyoruz." dedi.

Bakır, kadroya iki önemli oyuncu kattıklarına işaret ederek, Skoda ve Harmash'ın, teknik direktör İsmail Kartal'ın görev vermesi halinde forma giyebileceklerini kaydetti.