A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş: Son adımı sağlam atmalıyız

A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş, İzlanda ve Andorra maçları öncesi açıklamalarda bulundu. Güneş, “Son adımı sağlam atmalıyız. Anadolu’dan başlayan bu yarışmayı İstanbul’da bitirmeliyiz. Rakibimizin gücünü biliyoruz. Ama çekinmiyoruz. İyi oynayıp kazanmak için çıkacağız" dedi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 12 Kasım 2019 Güncelleme 12 Kasım 2019, 07:59
A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş: Son adımı sağlam atmalıyız

İÇİNDEKİLER




Şenol Güneş, İzlanda
ve Andorra maçları öncesi açıklamalarda bulundu. Son düzlüğe geldiklerini söyleyen Güneş, "Son adımı da sağlam atmak istiyoruz. Anadolu'da başlayan bu yarışı İstanbul'da bitirip Avrupa'ya gitmek istiyoruz" diye konuştu.

RAKİP ÖNEM VERİYOR
İzlanda'nın maça çok büyük önem verdiğini söyleyen Güneş, "Rakibimiz Antalya'da toplandı. Çarşamba günü İstanbul'a gelecekler" dedi.


İZLANDA'DAN ÇEKİNMİYORUZ
Kuvvet, dayanıklılık ve oyun disiplini olan bir takımla oynayacaklarını ifade eden Güneş, "Rakibimizin gücünü biliyoruz. Ama çekinmiyoruz. İyi oynayıp kazanmak istiyoruz" dedi.

YENİ NESİLLERİN ÖNÜNÜ AÇARIZ
Dünya Kupası'na da katılmak istediklerini ifade eden Güneş, "İzlanda maçını bir an önce oynayıp Avrupa Şampiyonası'na gidersek yeni nesillerin önünü açarız" ifadesini kullandı.

PLANLAMA YAPACAĞIZ
Güneş Avrupa Şampiyonası'na katılmayı garantiledikten sonra yeniden planlama yapacaklarını söyleyerek, "Tüm hocalardan görüş alacağım" dedi.


GİTMİYORUM BURADAYIM
Şenol Güneş "2022 benim için final olacak"sözlerinin ayrılacağı anlamını taşımadığını söyledi. Tecrübeli hoca, "İzlanda benmi son maçım değil. Gitmiyorum buradayım" ifadesini kullandı.
A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş ayrılmayı düşünmediğini söyledi. Tecrübeli hoca geçtiğimiz günlerde bir panelde sarfettiği "2022 benim için final olacak sözleriyle ilgili olarak, "O sözü ikinci kez gittikten sonra üçüncüye gitmeye zaman bulabilir miyim diye söyledim. İzlanda maçına da final maçı dedim. Ancak bu maç benim son maçım değil" ifadesini kullandı.

2022'Yİ İSTİYORUZ
2022 Dünya Kupası
finallerinde olmak istediklerini belirten Güneş, "Merak etmeyin gitmiyorum buradayım" dedi.


TARAFTARIMIZIN DESTEĞİ BÜYÜK GÜÇ
A Milli Takımımız'ın golcü oyuncusu Cenk Tosun İzlanda maçıyla ilgili olarak, "Taraftarımızın desteği büyük güç. Bu maçı kazanacağımıza eminim" dedi.


GÖKHAN'IN
YERİNE ALTAY KADRODA

EURO 2020 Eleme maçları için İstanbul'da kampa giren A Milli Takımımızın aday kadrosunda değişikliğe gidildi. Sakatlığı süren Gökhan Akkan'ın yerine Altay Bayındır kadroya dahil edildi.

İNGİLİZ HAKEM YÖNETECEK
A Milli Takımımızın 2020 UEFA Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri H Grubu'nda İzlanda ile oynayacağı maçı İngiliz hakem Anthony Taylor yönetecek.


MİLLİ TAKIM START VERDİ
A Milli Takım İzlanda ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına başladı. Koşu ve koordinasyon hareketleriyle başlayan idman 3 takım halinde gerçekleştirilen pas çalışmasıyla devam etti. Ayrıca taktik çalışması yapıldı.


KAAN'A ÖZEL KUTLAMA
A Milli Takımımız'ın savunma oyuncusu Kaan Ayhan'ın doğum günü TFF'nin Riva Tesisleri'nde kutlandı. 25. yaş gününü kutlayan Kaan'ı arkadaşları tebrik etti.