Galatasaray, Beşiktaş derbisi öncesi taraftarıyla buluştu

Son günlerde sıkıntılar yaşayan Sarı-Kırmızılılar, saat 19.05’te başlayan idmanda taraftarıyla kucaklaştı. 40 bin 541 taraftarın yer aldığı antrenmanda futbolcular derbi için zafer sözü verdi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 02 Aralık 2018 Güncelleme 02 Aralık 2018, 07:58
Galatasaray, Beşiktaş derbisi öncesi taraftarıyla buluştu

İÇİNDEKİLER



G.Saray,
taraftarıyla tek yürek tek bilek... Sarı-Kırmızılılar, Beşiktaş maçından önce son çalışmasını Türk Telekom Stadı'nda yaptı. G.Saray taraftarı, TT Stadı'ndaki idmana büyük ilgi gösterdi. 40 bin 541 Sarı-Kırmızılı taraftar, saatler öncesinden stada gelerek takımlarına destek verdi.


GEÇEN SEZON DA YAPMIŞLARDI
Galatasaray geçtiğimiz sezon Fenerbahçe maçından önce son antrenmanını Türk Telekom Stadı'nda yapmış ve yaklaşık 30 bin taraftarının önünde derbiye hazırlanmıştı. Maç 0-0 sonuçlanmıştı.


HAVAYA RAĞMEN İLGİ BÜYÜKTÜ
G.Saray'a gönül veren taraftarlar, havanın çok soğuk olmasına rağmen antrenmana büyük ilgi gösterdi. Futbolculara da ilgi büyüktü. Oyuncular taraftarlara Beşiktaş maçı için galibiyet sözü verdi.


SİVAS GALİBİYETİNE SEVİNDİLER
Son çalışma sırasında Galatasaray taraftarının lider Başakşehir'in Sivasspor'a yenilmesi sonrası olumlu tepki vermesi de dikkatlerden kaçmadı. G.Saray'ın idmanı yabancı basında da yer aldı.



​REKORA İMZA ATTILAR
Dünkü idmanı 40 bin 541 taraftar stattan izlerken, skorboarddan "Dünyada ücret ödenerek izlenen en geniş katılımlı idman" ifadeleri yansıtıldı.