Milli Takım'da 3 oyuncu kadrodan çıkarıldı

Türkiye Futbol Federasyonu'nun web sitesi üzerinden yapılan açıklamada, Ukrayna ile yapılacak özel maç öncesi Hakan Çalhanoğlu ve Serdar Aziz'in sakatlıkları nedeniyle A Milli Takım kadrosundan çıkarıldığı belirtilmişti. Serdar Aziz ve Hakan Çalhanoğlu'nun ardından Fenerbahçeli savunma oyuncusu Hasan Ali Kaldırım da kadrodan çıkarıldı.

Giriş Tarihi 18 Kasım 2018, 00:00 Güncelleme 18 Kasım 2018, 15:36
Milli Takım’da 3 oyuncu kadrodan çıkarıldı

İÇİNDEKİLER

UEFA Uluslar Ligi'nde 1-0'lık İsveç yenilgisi sonrası B Ligi'nden, C Ligi'ne düşen A Milli Futbol Takımımız'da büyük şok! Ukrayna ile oynanacak özel maç öncesi 3 futbolcu sakatlıkları nedeniyle kadrodan çıkarıldı.

HASAN ALİ KALDIRIM VE SERDAR AZİZ'DEN SONRA HASAN ALİ KALDIRIM KADRODAN ÇIKARILDI

Milli Takım'da Serdar Aziz ve Hakan Çalhanoğlu'nun ardından Fenerbahçeli savunma oyuncusu Hasan Ali Kaldırım da, sol arka adalesindeki sakatlık nedeniyle A Milli Takımımızın Ukrayna maçı aday kadrosundan çıkarıldı.

Edinilen bilgiye göre deneyimli futbolcunun tıpkı Serdar Aziz de olduğu gibi ciddi bir durumunun bulunmuyor ve tedbir amaçlı kadrodan çıkarıldı. Hasan Ali Kaldırım'ın son durumu ise İstanbul'a döndükten sonra yapılacak tetkiklerin ardından netlik kazanacak.

HAKAN ÇALHANOĞLU VE SERDAR AZİZ DE KADRO DIŞI

TFF'den yapılan açıklama şu şekilde;

"Ukrayna ile 20 Kasım'da Antalya'da özel bir karşılaşma oynayacak A Milli Takımımızda iki futbolcu, sakatlıkları nedeniyle aday kadrodan çıkarıldı.

Serdar, dün akşam oynanan Türkiye-İsveç maçı öncesindeki ısınma sırasında kasık adalesindeki zorlanma nedeniyle müsabakada yer alamamıştı. Hakan'ın ise ayağındaki sakatlıkla ilgili tedavisine kulübünde devam etmesi uygun görüldü.

Serdar ve Hakan, sabah saatlerinde A Milli Takım'ın Konya'daki kampından ayrıldı."