Jet nakavt

Ringlerin en pahalı maçı öncesinde sosyal medya kapışmaları yaşandı. Floyd’un garaj fotoğrafına McGregor, 3 lüks araçla karşılık verdi. Mayweaher ise özel uçağında bir çanta dolusu para paylaştı. Ve ilk raundu nakavtla aldı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 17 Haziran 2017 Güncelleme 17 Haziran 2017, 00:59
Jet nakavt

İÇİNDEKİLER

Tarihin en kıymetli boks maçında boksun süper yıldızı Floyd Mayweather, karma dövüş sanatları efsanesi Conor McGregor 26 Ağustos'ta Las Vegas'ta karşı karşıya gelecek. İki dövüşçü önceki gün bu müsabakanın gerçekleşeceğini resmi sosyal medya hesaplarından paylaştı. İki dövüşçü arasında ring dışındaki müsabakanın da böylelikle startı verilmiş oldu. 40 yaşındaki Mayweather garajındaki 88 lüks otomobilinden bir tanesi ile poz vererek İrlandalı rakibine meydan okudu. Bunun üzerine bayıltıcı yumruklarıyla tanınan 28 yaşındaki İrlandalı de kendi garajından lüks araçlarla rakibine karşılık verdi.

1 MİLYARLIK MAÇ
Ancak lakabı bile 'Para' olan Mayweather bir sonraki paylaşımında kendisine ait özel uçakta bir çanta dolusu dolar fotoğrafı ile sosyal medyadaki kapışmada McGregor'u adeta nakavt etti. Bu arada 26 Ağustos'taki maçın bir gecede oluşturacağı Pazar büyüklüğünün ise 1 milyar doları geçeceği belirtildi.



1- Floyd Mayweather kırmızı Ferrari ile fitili ateşledi.


2- Conor Mc Gregor ise rakibine cevabı garajındaki üç lüks aracı ile verdi.


3- Özel jetinden fotoğraf yükleyen Mayweather rakibiyle ilk kapışmasına son noktayı koydu.