Ya Quıntero ya Valbuena

Sarı-Lacivertliler, Quintero’yu 1 yıl kiralayacak. Porto’ya 500 bin Euro kiralama bedeli ödenecek. Fransız yıldız Valbuena da Fener'in radarında.... Rus medyası 'Transfer bitti' başlığını attı...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 30 Temmuz 2016 Güncelleme 30 Temmuz 2016, 00:00
Ya Quıntero ya Valbuena

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe 10 numara transferini sonlandırmak üzere... Sarı-lacivertli takım, Porto'nun Kolombiyalı yıldızı Juan Quintero ile anlaşma sağladı. Bir başka önemli gelişme ise Valbuena'da yaşandı. Lyon'un 31 yaşındaki Fransız yıldızı Mathieu Valbuena'nın da F.Bahçe ile anlaştığı iddia edildi. Quintero'nun bir yıl kiralanacağı ve Fenerbahçe'nin Portekiz kulubüne bir yıl için 500 bin Euro ödeyeceği belirlendi. Kolombiyalı oyuncunun F.Bahçe'den de bir yıl için 1.5 milyon Euro maç başı da 10 bin Euro alacağı öğrenildi.

TWİTTER'DAN MESAJ VERDİ
Quintero, Fenerbahçe taraftarını ise sosyal medyadan heyecanlandırdı. Sarı-lacivertliler'in her konuda el sıkıştığı Quintero twitter hesabından Fenerbahçeli taraftarların paylaşımlarını beğenmeye başladı. 23 yaşındaki futbolcunun bu hamlesi Sarı-Lacivertli taraftarları heyecanlandırırken Portekiz basını da oyuncunun Fenerbahçe'ye kiralanabileceğini belirtti.

F.BAHÇE İYİ PARA ÖNERMİŞ!
Rus Izvestia gazetesi, 31 yaşındaki Valbuena'nın Fenerbahçe forması giyeceğini yazdı. Haberde Fenerbahçe'nin transfer için resmi belgeyi oyuncunun kulübü Lyon'a gönderdiği ve transferin yakın zamanda resmileşeceği kaydedildi. Valbuena'nın eski takımı Dinamo Moskova'nın sportif direktörü Sarsaniya, "İki taraf için de güzel bir anlaşma. Fenerbahçe, Valbuena'ya iyi para önermiş" ifadelerini kullandı.