Hoşgeldin Karabükspor

PTT 1.Ligi’nde nefesleri kesen maçta Karabük Göztepe’yi deplasmanda 2-1 yendi. Alanyaspor Giresun’la 2-2 berabere kalınca Karabük Süper Lig’e çıktı. PTT 1. Ligi'nde Alanyaspor, Adana Demirspor, Balıkesirspor ve Elazığspor da Play-Off'a kaldı . Karşıyaka, Kayseri Erciyes ve 1461 Trabzonspor düştü.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 15 Mayıs 2016 Güncelleme 15 Mayıs 2016, 00:27
Hoşgeldin Karabükspor

İÇİNDEKİLER

PTT 1.Ligi'nde son bileti Kardemir Karabükspor aldı. Ligin 34. haftasında nefesleri kesen maçlar sonunda Karabükspor Süper Lig'e çıkan 2. takım oldu. Karabükspor deplasmanda Göztepe'yi 2-1 mağlup ederek 3 yıl aradan sonra yeniden Süper Lig'e çıktı. Göztepe karşısında 1-0 yenik duruma düşen Karabükspor buna rağmen mücadeleyi hiç bırakmadı. 35'te Zenke, 52'de Murat Akın'ın golleriyle maçı 2-1 kazanan karabük kulağını Giresun'a çevirdi. Giresunspor ile Alanyaspor 2-2 berabere kalınca Karabükspor Süper Lig biletini cebine koydu.

GÖZLER PLAY-OFF MAÇLARINDA
PTT 1.Ligi'nde Alanyaspor, Adana Demirspor, Balıkesirspor ve Elazığspor ise Play-Off'a kaldı. Giresunspor ise Play-Off vizesini son maçında kaçırdı. Play-Off'ta Alanyaspor-Elazığspor ile karşılaşırken Adana Demirspor- Balıkesirspor maçları oynanacak. Bu maçlar çift maç üzerinden yapılacak. Finale kalan 2 ekip tarafsız sahada tek maç oynayacak. Ligden 1461 Trabzon, Kayseri Erciyes ve Karşıyaka ligden düştü.