Ve Töre isyan etti: Bırakın gideyim

Beşiktaş'la anlaşamayınca Rubin Kazan'a geri dönmek zorunda kalan milli futbolcu, Rus kulübünün yöneticilerine, "Ben ülkemde futbol oynamak istiyorum" dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 26 Haziran 2014 Güncelleme 26 Haziran 2014, 00:32
Ve Töre isyan etti: Bırakın gideyim

İÇİNDEKİLER

Geçtiğimiz sezonu Beşiktaş'ta kiralık geçiren Gökhan Töre'nin geleceği belirsizliğini koruyor... Siyah-Beyazlı yönetimle yaptığı görüşmelerden sonuç alamayan, kulübü Rubin Kazan'ın istediği yüksek bonservis nedeni ile Galatasaray ve Fenerbahçe'ye de gidemeyen milli futbolcu en sonunda isyan bayrağını açtı.

BURADA HİÇ MUTLU DEĞİLİM
Dün mecburen Rubin Kazan'la birlikte yeni sezonun ilk idmanına çıkan Gökhan Töre'nin Rus kulübünün yöneticileri ile bir görüşme gerçekleştirdiği belirtildi... Yıldız futbolcunun, "Burada mutlu değilim. Kariyerimi Rusya'da sürdürmek istemiyorum. Ülkemde futbol oynamak istiyorum" ifadesini kullandığı öğrenildi. Bu çıkışın Rubin Kazan'ın tavrını etkileyip etkilemeyeceği merak konusu.

RUBİN KAZAN'LA İDMANA ÇIKTI
Yapılan transfer pazarlıklarının sonuçsuz kalması üzerine Gökhan Töre dün Rubin Kazan'ın yeni sezon öncesi yaptığı ilk idmana çıktı. Milli futbolcunun oldukça moralsiz olması dikkatlerden kaçmadı.