Yengeler iş başında

Trabzonspor'da deneyimli teknik adam Tolunay Kafkas'ın eşi Oya Hanım, futbolcuların eşleriyle biraraya gelerek takımdaki aile havasını pekiştirecek. İlk toplantı 14 Şubat'ta gerçekleşti

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 16 Şubat 2013 Güncelleme 16 Şubat 2013, 01:00
Yengeler iş başında

İÇİNDEKİLER

Trabzonspor'da teknik direktör Tolunay Kafkas'ın eşi Oya Hanım, takımdaki aile duygusunu pekiştirmek adına düğmeye bastı. Bordo-Mavililer'de Tolunay Kafkas, saha içinde futbolcularla konuşarak onları rehabilite etmeye çalışırken Bilkent Üniversitesi mezunu olan ve iyi derecede İngilizce bilen Kafkas'ın eşi Oya Hanım ise futbolcuların eşleri, nişanlıları ve kız arkadaşları ile biraraya gelerek birlik-beraberlik duyğusunu artırmaya çalışacak.

SEVGİLİLER GÜNÜ İLK ADIM!
"Evde rahat ve huzurlu olan eş saha içerisinde de faydalı olur" felsefesiyle hareket eden Oya hanım, ilk adımı ise 14 Şubat Sevgililer Günü'nde attı. Bordo-Mavili aileler, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde birlikte yemek yedi.

EMİNE ERDOĞAN ROL-MODEL ALINDI
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan da Başbakan valilerle görüşürken vali eşlerini görüşme odasına alarak sohbet etmişti. Oya Hanım'ın Emine Erdoğan'ı örnek aldığı ifade edildi.