ATM'den anında çekebilirsiniz! SGK-SSK ve Bağkur'lu emekli maaşına ek 2.500-3.000 TL ödeme yapılacak!

Şekerbank doğrultusundan 3 bin TL'ye varan promosyon ödemelerinin yapılacağının açıklanmasının sonrasında çoğu emekli bu haberi memnuniyetle karşıladı. İlk defa maaşlarını taşıyacak emeklilerin Şekerbank Tamamlayan Hesap ile yüzde 0 faiz civarlarına sahip masrafsız olarak nakit ihtiyaçlarının da karşılanması sağlanmaktadır. Şeker Bonus ile kredi kartından 3.500 TL harcama yapılması durumunda ise 300 TL'ye varan bonus kazanma talihi de elde edilecek.

Giriş Tarihi 26 Şubat 2022, 08:52 Güncelleme 26 Şubat 2022, 08:52
ATM’den anında çekebilirsiniz! SGK-SSK ve Bağkur’lu emekli maaşına ek 2.500-3.000 TL ödeme yapılacak!

İÇİNDEKİLER

2022 Ocak ayı itibariyle emekli maaşlarına yapılacak zam oranları belli olmuştu. Emeklileri sevindiren haberlerin arka arkaya gelmesinin sonrasında bankalar da harekete geçti. 3.000 TL'ye varan emekliye ek ödeme fırsatları yardımıyla bütün vatandaşların maaşına ek destek ödemelerinden yararlanması sağlanacak. En düşük emekli maaşının 2 bin 500 TL olmasının sonrasında bankaların ödeyecekleri 2022 emekli promosyon oranları da belli oldu. İşte bankaların en yüksek emekli promosyonları…

Akbank SGK Emekli Maaş Ödemeleri

Tüm SGK emeklilerine maaşlarına ek 2.500 TL nakit promosyon ödemesi gerçekleştirilmesi hedefleniyor. Hem de emekli maaşlarını iki gün daha eskiden %0 faiz oranları ile maaşlarını erkenden çekme fırsatlarından da yararlanması sağlanmaktadır. Emekli maaşını 3 yıllığına Akbank'a taşımayı taahhüt eden vatandaşlar, aldıkları maaş civarlarına göre değişik nakit desteklerinden yararlanabilecek.

1.499 TL'ye kadar emekli maaşı alanlar amacıyla 1.750 TL, 1.500 - 2.499 TL arasında 2.100 TL ve 2.500 TL ve üstünde maaş alanlar ise 2.500 TL nakit promosyonu alabilecek. En düşük emekli maaşının 2.500 TL olarak belirlenmesinin sonrasında kişilerin bankalardan alacakları promosyon oranları da yükselmiş oldu.

QNB Finansbank Emekli Promosyonu

QNB Finansbank doğrultusundan emeklilerin şubelere bile gitmesine lüzum kalmadan 2 bin 200 TL'ye varan nakit promosyon seçeneklerinden yararlanması sağlanmaktadır. Hem de çoğu bankacılık hizmetlerinin emeklilere özel bedava olarak gerçekleştirilmesi hedefleniyor. Ücretsiz havale - EFT hizmetlerinin yanı sıra başka banka ATM'lerinden bedava para çekme üstünlükleri da QNB Finansbank doğrultusundan emekli promosyon ödemeleri ve emekli bankacılığı hizmetleri kapsamında sunulmaktadır.


2022 senesine dair bütün emekli maaşlarının zamlı yeni oranlar üzerinden hesaplanmasının sonrasında bankaların maaşını taşıyan emekliler amacıyla sunmuş olduğu promosyon oranlarında da cazip teklifler sunulmaya devam ediyor.