Gonca Derin'den Uğur Akkuş'a şok iddialar: Ya beni ya Ebru’yu ya da çocuklarımı öldürecek!

Ebru Şallı’yı darp ettiği öne sürülen Uğur Akkuş, bu kez de Gonca Derin’den olan kızına şiddet uyguladığı iddiasıyla gündeme geldi. Daha önce de iş insanı tarafından darp edilen Gonca Hanım, “Bu adam ruh hastası. Bir yere kapatılmalı” dedi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 18 Kasım 2022 Güncelleme 18 Kasım 2022, 06:58
Gonca Derin’den Uğur Akkuş’a şok iddialar: Ya beni ya Ebru’yu ya da çocuklarımı öldürecek!

İÇİNDEKİLER

Ebru Şallı'nın eşi Uğur Akkuş'un skandallarının ardı arkası kesilmiyor! 2017'de henüz iki çocuğunun annesi Gonca Derin ile evliyken Şallı ile aşk yaşamaya başlayan Akkuş, bu şöhretli aşk sayesinde tanındı. Uğur Akkuş'un geçtiğimiz ay Ebru Şallı'yı darp ettiği de iddia edilmişti. Emirgan'daki darp olayını görgü tanıklarına rağmen yalanlayan Şallı ve Akkuş, ardından 11 milyon TL'lik araçlarıyla mutluluk şovu yaptı. Bundan bir gün sonra da Gonca Derin, eski eşinin çocukları için ödemesi gereken aylık 7 bin TL'lik nafakayı ödemediğini iddia etti. Bu gelişmelerin üzerine adı 'skandal adam'a çıkan Akkuş, önceki akşam yine bir olaya karıştı.

'BENİ DE YERDE SÜRÜKLEDİ'
Her şey Gonca Derin'in kızı ve oğlunu görüş günü olmamasına rağmen babalarının Şişli'deki rezidansına götürmesiyle başladı. Çocukların yanında bulunan Gonca Hanım'ın yeğeni Ceylin, skandalın başlangıcını şöyle anlattı: "Babası hiç bir şey demeden, Aden Su'yu kollarından sıkarak, zorla arabaya götürdü. Sanki bir insan değilmiş, kızı değilmiş gibi... Sürükleyerek asansöre götürdü. Beni de yere itti; yerde sürüklendim." Bu olaydan bir süre sonra minik Aden, kardeşinin cep telefonundan annesini arayıp ağlayarak 'Beni kurtar' dedi.

'ŞU AN HÜKÜMLÜ'
Bunun üzerine Gonca Derin, olay yerine gelen ekiplerle Uğur Akkuş'a ulaşmaya çalıştı. Ancak iş insanı, sırra kadem basmıştı. Tüm gece çocuklarının izini süren Gonca Derin, basın mensuplarına ise şu şok açıklamaları yaptı: "Benim her yerim zaten kırık. Şu an Uğur aslında bir hükümlü. Cezaevinden izinli çıktı. Bu yaptığı hareketle kendi kafasını sıkıyor. Bana yapılan şiddet çocuklarıma yapılmayacak. Hükümlü bir insana velayet verilmez. Çocuklarımı ben iyi niyetle ne zaman isterse kendisiyle görüştürdüm. Ama bu adam ruh hastası. Bir yere kapatılmalı. Yoksa ya Ebru'yu ya çocuklarımı ya da beni öldürecek."



YİNE YALANLADI
Hakkındaki tüm olumsuz haberleri yalanlayan Akkuş, "Hakkımda yine asılsız bir iftiralar atılmış; kendi çocuklarımı kaçırdım diye... Bu tür karalama asılsız iftiralara artık inanmayın lütfen" ifadesini kullandı.

KAFASINA SIKIYOR!
Gonca Hanım, TAKVİM'in yaptığı haberi kendi sözleriyle doğrularken eski eşi için "Bu yaptığı olayla kendi kafasına sıkıyor" ifadesi kullandı.



TAKVİM, Akkuş'un eski eşine darp suçuyla hapis yattığını ancak cezaevinden Covid-19 nedeniyle izinli olarak çıktığını yazmıştı. Akkuş, cezasına evinde devam etmişti.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN