En havalı köpek! Pınar Sabancı'nın sevimli köpeği Max, okullu oldu

Pınar Sabancı’nın sevimli köpeği Max, okullu oldu. Sosyetik güzel, enerjisiyle evin altını üstüne getiren Max’i kreşe yazdırdı. Sevimli köpek burada oyun oynayıp enerjisini atıyor. Ayrıca pediküründen özel şampuanlı banyosuna kadar tüm bakımı da yapılıyor...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 01 Aralık 2021 Güncelleme 01 Aralık 2021, 06:46
En havalı köpek! Pınar Sabancı’nın sevimli köpeği Max, okullu oldu

İÇİNDEKİLER

Ya-Sa Holding Yönetim Kurulu Üyesi İlhan Sabancı'nın güzel eşi Pınar Sabancı, sahiplendiği Max adlı köpeğini çocuklarından ayırt etmiyor.

Atlara ve köpeklere tutkusuyla bilinen sosyetik güzel, yavruyken sahiplendiği Alman çoban köpeği Max'in yaramazlıklarından kurtulmak için elinden geleni yapıyor.

Evinin altını üstüne getiren sevimli köpeğiyle sık sık vakit geçiren Sabancı, daha önce K9 köpek eğitim merkezine götürdüğü Max'i şimdi de köpek kreşine yazdırdı.

EVE YORGUN DÖNÜYOR
Köpeğinin bitmek bilmeyen enerjisini attırmak için Pack Positive isimli kreşe yazdıran Sabancı, önceki gün oğlunu okuluna bırakırken bir pozunu paylaştı.

Max'in okulun kapısından içeri girmek için sabırsızlandığı görüldü.

Sabancı ise Max'in bayılarak geldiği Pack Positive isimli kreşi için "Burada birkaç saat 10-15 köpekle oynuyor. Enerjisini atıp eve geliyor" dedi.

Bir çocuk gibi haftanın belli günleri kreşe giden Max'in konforu ise dört dörtlük. Kreşte köpeklerin tırnak bakımı, özel şampuanlarla banyosu ve göz kulak temizliği de ANNELİK yapılıyor.