Miss Fashion World 2020 güzeli Elif Ezgi pilot oldu

Miss Fashion World 2020 Elif Ezgi, yaklaşık 1 yıldır Isparta'daki Erah Akademi'de aldığı PPL (hususi pilot lisansı) eğitimini tamamladı. "Çocukluk hayallerimden biri de uçmaktı" diyen Yılmaz, şimdi tek başına uçabileceği günü sabırsızlıkla bekliyor. İşte Takvim Gazetesi'nin sizler için hazırladığı 16 Nisan tarihli Saklambaç haberleri.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 16 Nisan 2021 Güncelleme 16 Nisan 2021, 06:59
Miss Fashion World 2020 güzeli Elif Ezgi pilot oldu

İÇİNDEKİLER

Miss Fashion World 2020 Elif Ezgi, yaklaşık 1 yıldır Isparta'daki Erah Akademi'de aldığı PPL (hususi pilot lisansı) eğitimini tamamladı. "Çocukluk hayallerimden biri de uçmaktı" diyen Yılmaz, şimdi tek başına uçabileceği günü sabırsızlıkla bekliyor.

KURULUŞ KLASİĞİ
Ekranların
en çok izlenen dizisi 'Kuruluş Osman', son bölümüyle reytinglerin ve sosyal medyanın zirvesinde yer aldı. Kuruluş Osman, önceki akşamki bölümüyle Tüm Kişiler kategorisinde %13,41 izlenme oranı ve %28,13 izlenme payı 20+ABC1 kategorisinde %13,77 izlenme oranı ve %26,98 izlenme payı alarak Çarşamba'nın galibi oldu.

ÖRNEK DOSTLUK
Emre Altuğ, dün 51. yaşını kutladı. Çağla Şıkel, çocuklarıyla eski eşine sürpriz yaptı. Uzay ve Kuzey'i elinde pastayla gören Altuğ, şaşkınlık yaşarken eski eşlerin dostluğu herkese örnek oldu.

KOKUYA HASRET!
Seda Bakan, önceki gün Maslak'taydı. Coronavirüs geçirmesinin üzerinden 6 ay geçtiğini ifade eden Bakan, "Hala koku alamıyorum; çok can sıkıcı bir durum" dedi.

DOĞALCAN
Eda Taşpınar, 'kısmi kapanma' öncesi İstinye'deki spor salonunu koştu. Hızla salondan çıkan Taşpınar'ın saçlarındaki beyazları boyatmaması "Doğal güzel" dedirtti.

EDWİNA DERSİ
Sosyetik Edwina Sponza, AVM'ye gitti. Kıyafetiyle görgü dersi verdi! Demet Akalın da aynı yerdeydi! Ancak giysileri o kadar mütezavı değildi!

1 GÜNDE 1 MİLYON TAKİPÇİ
Müge Anlı, Instagram hesabı açtı. atv canlı yayınında izleyicilerine açıkladı. Bir günde takipçi sayısı 1 milyonu aştı.