Madalyonun diğer yüzü! Camdaki Kız'ın dizisinin de hikayesi birebir aile hayatı çıktı...

Hastalarının acılarını dizi yaptığı için eleştirilen Gülseren Budayıcıoğlu’nun son projesi de birebir bir ailenin hayatı çıktı. Aile, çevresinin kendilerini tanımasıyla rahatsız olunca gözler Madalyon Psikiyatri Merkezi’nin sahibine çevrildi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 14 Nisan 2021 Güncelleme 14 Nisan 2021, 07:00
Madalyonun diğer yüzü! Camdaki Kız’ın dizisinin de hikayesi birebir aile hayatı çıktı...

İÇİNDEKİLER

Hastalarının hikayelerini önce kitap sonra da dizi yaparak eleştirilen psikiyatr Gülseren Budayıcıoğlu, yine tepki çekti. Son dizisi Camdaki Kız'ın da hikayesi birebir bir hastasının anlattığı olaylar çıktı. Moda yazarı Pelin Kaya, bir arkadaşının kendisine diziyle ilgili attığı mesajları paylaşıp şoke etti.


İŞTE ORTAYA ÇIKAN ŞOK YAZIŞMA

Mesajlara göre, diziye konu olan aileye ve başroldeki 'Nalan' karakterine yakın kişiler, bahsi geçen hikayenin kime ait olduğunu tahmin edince aile diziden çok rahatsız oldu. Madalyon Psikiyatri Merkezi'nin sahibi Gülseren Budayıcıoğlu da kendisine gelen hastaların acılarından kazandığı servetle bir kez daha topa tutuldu...


TOPA TUTULUYOR
Gülseren Budayıcıoğlu, insanların acıları üzerinden para kazandığıyla ilgili yapılan eleştirilere "Bu tıp etiğine, insanlığa her bir şeye aykırı… Böyle saçma ve kötü niyetli bir suçlama olabilir mi?" yanıtı verdi.



Ünlü psikiyatristin son dizisinin başrolünde Burcu Biricik rol alıyor.
TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN