Hazer Amani’nin Sıla ile kaçamağı evliliğine mal oldu! Hazer Amani Sıla'nın evine yerleşiyor

Hazer Amani’nin Sıla ile kaçamağı evliliğine mal oldu. Geçtiğimiz günlerde eşinden boşanan Amani, iddiaya göre ‘sözde kadın hakları savunucusu’ popçunun yanına taşındı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 27 Mart 2019 Güncelleme 27 Mart 2019, 08:00
Hazer Amani’nin Sıla ile kaçamağı evliliğine mal oldu! Hazer Amani Sıla’nın evine yerleşiyor

İÇİNDEKİLER

Başarılı oyuncu Ahmet Kural'dan şiddet gördüğünü iddia edip Türkiye gündemine oturan Sıla, çalkantılı özel yaşamıyla 'Pes!' dedirtti. İki ay önce evli yemek şefi Hazer Amani ile İstanbul gecelerinde sarmaş dolaş yakalanan popçu, bir yuvanın yıkılmasına neden oldu. Marjinal yaşamıyla eleştiri yağmuruna tutulan şarkıcı, hakkındaki yorumlara kulak tıkayıp bildiğini okudu.

Aldatıldığını öğrenince yıkılan Amani'nin eşi Deniz Mumcuoğlu da soluğu mahkemede aldı. Yemek şefi ile 2013'ten beri evli olduğu Mumcuoğlu'nun yuvası yıkıldı.



SENIN YAPTIĞIN NE!
Hazer Amani, boşanır boşanmaz soluğu aşkının yanında aldı.

İhanetin kitabını yazan yemek şefi, iddiaya göre Sıla'nın evine taşındı. Kural'ın kendisini darp ettiğini öne sürüp sözde kadın hakları savunucusu kesilen Sıla ise "Hazer Amani'nin eşine yaptığın, kadına şiddet değil mi!" dedirtti. Sıla, bir yuvanın yıkılmasına sebep olarak skandallarına yenisini ekledi...

Şiddete uğradığını iddia edip mağdur edebiyatı yapan Sıla, evli yemek şefiyle böyle yakalanmıştı.


Deniz Mumcuoğlu, Amani ile Sıla'nın kaçamağını affetmedi. Genç kadın, evliliği bitirdi.