Takvim'in duyurduğu Emre Aşık'ın eşi tarafından aldatılması ve Emre Mor’un Brezilyalı güzele araç hediye etmesi magazin gündemine damga vurdu

Magazin gündemini belirleyen TAKVİM, dün iki futbolcunun haberiyle sosyal medyaya damga vurdu. Emre Aşık’ın ihanetini affetmediği eşinden boşanmasıyla; Emre Mor’un Brezilyalı güzele araç hediye etmesi düne damga vurdu.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 20 Şubat 2019 Güncelleme 20 Şubat 2019, 07:59
Takvim’in duyurduğu Emre Aşık’ın eşi tarafından aldatılması ve  Emre Mor’un Brezilyalı güzele araç hediye etmesi magazin gündemine damga vurdu

İÇİNDEKİLER

Gazetemiz TAKVİM, dün biri eski diğeri kariyerinin başlarında olan iki futbolcunun haberini manşetine taşıdı. Eşi Yağmur Aşık'ın iki hafta önce sadece TAKVİM objektifine yansıyan Etiler'de bir erkekle eğlencesini affetmeyen eski futbolcu Emre Aşık, boşanmak için düğmeye bastı. Öte yandan eski futbolcunun adaşı İspanyol ekibi Celta Vigo'da forma giyen Emre Mor'un hareketli özel hayatı da bizden kaçmadı.

SOSYAL MEDYA ÇALKALANDI
Genç futbolcunun İspanyol basınına göre geçen yaz kalbini çaldığı ve Fransa'da tatil yaptığı Brezilyalı güzel Angelica Perla'ya 120 bin lira değerinde Mercedes bir araç hediye etmesi, dün sosyal medyanın gündemiydi. Emre Aşık'ın boşanacağını ve Emre Mor'un aşkına hediyesini gazetemizde okuyan milyonlar, sosyal medyada yorum yağdırdı.

Aşık çiftinin boşanacağı haberi dün Türkiye gündemini salladı. İkili hakkında binlerce yorum yapıldı.

paylaşımına kalp emojisi koyduğu aşkına bonkörlüğü de sosyal medyada binlerce yorum aldı.



TWİTTER'DA TAKVİM FARKI

EMRE Mor'un birkaç fotoğrafına kalp emojisi koyacağım, yoksa bu gidişle araba alamayacağım.
TAKVIM, olmasa dünyadan haberimiz olmayacaktı…
EMRE Mor'un hesabı neydi? Kalp koyacağım.
KADERE bak! Bir yanda Emre Aşık, ihanete uğrarken; diğer yanda adaşı Emre Mor, çapkınlık peşinde…
BENCE Emre Aşık, yatsın kalksın Takvim'e dua etsin… Yoksa gerçeği çok geç anlardı.
BIR yanda çapkınlık, diğer yanda adamlık dersi.