Özenmişlik sendromu!

Birçok ünlü ve genç, ‘özentilik sendromu’na yakalandı! Önceki akşam İstanbul’un iki gözde mekanında Halloween (Cadılar Bayramı) partileri düzenlendi. Eda Taşpınar gibi birçok isim, saatlerce uğraştıkları kostümleri giyip Hristiyanlar’ın bayramını kutlamaya gitti!..

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 02 Kasım 2018 Güncelleme 02 Kasım 2018, 04:51
Özenmişlik sendromu!

İÇİNDEKİLER



Başta
Amerika olmak üzere Hristiyan ülkelerinde kutlanan ve onların dini bayramı olan Halloween (Cadılar Bayramı), İstanbul'u da etkisi altına aldı! Sosyetenin ünlü isimleri, ve birçok genç önceki akşam Klein'da verilen partide vampir, cadı, zombi ve iskeletor gibi birbirinden ilginç kostümleriyle boy gösterdi.


Sosyetik ikoncan Eda Taşpınar da Bebek Lucca'daki cadılar bayramı partisine katıldı. Pırıl Çetindoğan, Dilara Öztunç ve Ahu Yağtu gibi isimlerin de Halloween'ı kutlaması "Hıristiyanlar'ın dini bayramını bu kadar coşkulu kutlamak, özentilik sendromundan başka bir şey değil" dedirtti.



Ahu Yağtu da iskeletor kılığına girerek 'özenti' ünlüler arasına dahil oldu.



Oyuncu Dilara Öztunç da Cadılar Bayramı'nı kutladı.




METRELERCE CADI SIRASI
Özentilerin önceki akşamki buluşma adresi, Harbiye'deki Klein isimli gece kulübüydü. Mekana kostüm giyerek giden gençler, partiye katılabilmek için uzun kuyruklar oluşturup uzun süre kapıda bekledi.



Cadılar Bayramı partisine giden isimlerden biri de Özlem Yıldız'ın eski eşi Sinan Serter'di. İşadamı, yeni sevgilisiyle gittiği mekana girebilmek için uzun süre kuyrukta bekleyerek "Pes artık" dedirtti.



Pes dedirttiler...



İstanbul'daki farklı mekanlardan yansıyan bu özenti görüntüler 'Pes artık' dedirtti.