Buse Terim'e Burcu Esmersoy ve Hadise'den destek

İki çocuk annesi Buse Terim’e kiloları nedeniyle sosyal medyadan yapılan hakaretler, isyan ettirdi. Terim’in haklı çıkışına Hadise ve Burcu Esmersoy da ‘Kadının kadına yaptığı şiddet artık bitsin’ desteği verdi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 02 Ekim 2018 Güncelleme 02 Ekim 2018, 03:16
Buse Terim’e Burcu Esmersoy ve Hadise’den destek

İÇİNDEKİLER



Sosyal
medyadan yapılan çirkin hakaretlerin son kurbanı Buse Terim Bahçekapılı oldu. Fatih Terim'in modacı olan kızının geçtiğimiz gün eşiyle paylaştığı fotoğrafının altına kilosuyla ilgili son derece çirkin ve hakaret dolu yorumlar yapıldı. Çirkin cümleler karşısında iki çocuk annesi Buse Terim'den şöyle yanıt geldi:


'KÖTÜ KALPLİSİNİZ'
"Bu yorumları yazanların yarısı kadın. Bana zevksiz de, kötü giyiniyor de, yakışmamış de, hepsi kabulüm. Ama kendi hemcinsin bir kadına 'ayı' demek? Hiç utanmıyor musun bunları yazarken? Ben okurken senden utanıyorum. Ya sen? Ben 18 ay arayla iki tane çocuk doğurdum. Bir tanesi daha yeni 6 aylık olacak. İkisini de emzirdim. İki tane sezeryan oldum. Sen bir kadının hamile kalıp, çocuk doğurduktan sonra nasıl değiştiğini bilir misin? Vücudun, hormonlarının nasıl tepetaklak olduğunu? Belli ki bilmiyorsun, bilsen böyle konuşmazsın. Gerçi bilsen de konuşursun, öyle kötü kalplisiniz siz."

Terim'in bu haklı isyanı karşısında magazin dünyasının ünlü isimleri de iki çocuk annesi modacıya destek verdi. Hadise, Burcu Esmersoy, Ceyda Düvenci, Deniz Akkaya ve Ferhan Şensoy gibi birçok ünlü, "Sosyal medyadaki şiddete artık bir dur deyin" çıkışı yaptı.


'BENİ ARTIK RAHAT BIRAKIN'
Sosyal medyadan bu hakaretler yüzünden soğuduğunu söyleyen Buse Terim, kendisine hakaret edenlere "Beni artık rahat bırakın" diye seslendi.



'AYI' DEMEK NEDİR!
Hadise: "Ülkemizde kadın, kadının en büyük düşmanı. Bir kadın olarak başka bir kadına 'ayı' demek nedir? Kendi komplekslerinizi bu şekilde rahatlatıyorsunuz. Sizin gibi yorum yapanlar yüzünden kaç genç kız kendini zorla başka birine çevirmek istiyor. Kadınlar olarak artık buna dur diyelim."


CEYDA DÜVENCİ:
"Kadının kadına yaptığı şiddeti kınıyorum. Artık sevgiyi öğrenelim."


'HEP BiRLiKTE GÜÇLENELİM'

BURCU ESMERSOY: "Hemcinslerimizden gördüğümüz bu kaba tavır neden! Bugün verdiğimiz tepki, umarım bir farkındalık yaratır ve hep birlikte güçleniriz. En azından gelecek nesilin tek endişesi, başarı olur."