Fatih Terim'in modacı kızı Buse Terim, sosyal medyada paylaştığı bir fotoğrafa yapılan 'ayı gibi olmuş', 'yarım dünya' gibi yorumlara isyan etti. Terim'e destek Hadise'den geldi. Ünlü şarkıcı kötü yorumlara, "Kadın kadının en büyük düşmanı" mesajıyla cevap verdi.
İki çocuk annesi olan Fatih Terim'in kızı Buse Terim, sosyal medyada paylaştığı bir fotoğrafa yapılan 'ayı gibi olmuş', 'yarım dünya' gibi yorumlara isyan etti.
Yapılan çirkin ve kötü niyetli yorumları paylaşan Terim, sosyal medya hesabından şu notu paylaşarak isyan etti:
''BEN OKURKEN SENDEN UTANIYORUM''
"Bakın bu yorumları yazanların yarısı kadın. Bana zevksiz de, kötü giyiniyor de, yakışmamış de, hepsi kabulüm. Ama kendi hemcinsin bir kadına 'ayı' demek? Hiç utanmıyor musun bunları yazarken? Ben okurken senden utanıyorum. Ya sen?
Ben 18 ay arayla iki tane çocuk doğurdum. Bir tanesi daha yeni 6 aylık olacak. İkisini de emzirdim. İki tane sezeryan oldum. Sen bir kadının hamile kalıp, çocuk doğurduktan sonra nasıl değiştiğini bilir misin? Vücudun, hormonlarının nasıl tepetaklak olduğunu? Belli ki bilmiyorsun, bilsen böyle konuşmazsın. Gerçi bilsen de konuşursun, öyle kötü kalplisiniz siz.