Saray sosyetesi

Paris, bu düğünü konuşacak! Yağız Sözmen ile Yasemin Sengir’in bu akşam Versailles Sarayı’ndaki düğünü için Sözmen Ailesi kesenin ağzını açtı. Maliyeti 5 milyon euronun üzerinde olan düğünde çalışanlara da gizlilik sözleşmesi imzalatıldı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 07 Eylül 2018 Güncelleme 07 Eylül 2018, 02:03
Saray sosyetesi

İÇİNDEKİLER




The
Sofa Hotel'in ortağı Ali Sözmen'in oğlu Yağız Sözmen ile işadamı Rasim Sengir'in kızı Yasemin Sengir, bu akşam Paris'teki tarihi Versailles Sarayı'nda düzenlenecek dillere destan düğünle dünyaevine girecek. Nikahları önceki gün Paris Türk Konsolosluğu'nda kıyılan ikiliyi, Türkiye'den gelen sosyetenin ünlü isimleri yalnız bırakmadı. Büyük bir gizliliğin hakim olduğu düğün için Sözmen Ailesi, para saçtı. Maliyetinin 5 milyon eurodan fazla olduğu konuşulan düğün için Türkiye'den özel olarak 10 kişilik fotoğrafçı ekip Paris'e gitti.

BÜTÜN HİZMETLER VIP
Sözmen Ailesi, aralarında Arzu-Ömer Sabancı ile oğulları Hacı ve Hakan, Demet Sabancı-Cengiz Çetindoğan ile kızları Pırıl'ın da olduğu konuklarından düğünde sosyal medyadan fotoğraf paylaşmamalarını rica etti. Çalışanlara da düğünden paylaşım yapmamaları için sözleşme imzalatıldı. Dün Rodin Müzesi'nde 350 davetliye yemek veren Sözmen Ailesi, bu akşamki düğün öncesinde de Four Seasons Hotel'de ağırladıkları misafirlerine VIP araçlarla şehir turu attırdı.



DOSTLARI DÜĞÜNE AKIN ETTİ

Nazlı Kayı - Hacı Sabancı



Pırıl Çetindoğan



Emircan Şahin - Melis Örgün