Vay Hayta!

Hababam Sınıfı’nda ‘Hayta İsmail’ rolüyle akıllara kazınan Ahmet Arıman, 23 yaşındaki sevgilisi Kader Kaynak ile evlendi. Sosyal medya inledi: Hayta’ya bak!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 19 Aralık 2017 Güncelleme 19 Aralık 2017, 00:00
Vay Hayta!

İÇİNDEKİLER

Olaylı ilişkisini nikah masasına taşıyan 63 yaşındaki Hayta İsmail olarak bilinen Ahmet Arıman, defteri imzalamadan önce eşi 23 yaşındaki Kader Kaynak ile ilgili açıklama yaptı. Kaynak'ın eski eşi Tarık Aydın'ın, "Ünlü yapacağım diye eşimi kandırdı" iddialarına, "Kimseye bir şey yapmadık. Bizim içimiz de çok rahat. Millet arkamızdan bir şeyler söylüyor ama araştırılsın" dedi. Aralarındaki 39 yaş farkıyla ilgili olarak da "Ben kendimi yaşlanmış olarak görmüyorum. Nerede tırak orada bırak, bittiği zaman biter zaten. Bende isterdim biraz daha büyük olsun. Ne yapalım? Kader'imizde bu varmış" açıklamasını yaptı. Ardından da ikili, nikah defterine imzayı attı.


ANNE ONAYLAMADI
Kader Kaynak'ın annesi Hatice Hanım, düğünde "Bu evliliğe onay vermedim, kızım bana rest çekti" diyerek ağlama krizine girdi. Bu arada Ahmet Arıman'ın gelinin annesinden 23 yaş büyük olduğu ortaya çıktı. anne onaylamadı Nikah törenine katılan gelinin annesi Hatice Hanım, bu evliliği tasvip etmediğini anlattı. Hüngür hüngür ağladı. Ahmet Arıman, "Eşimin yaşının büyük olmasını isterdim. Ama Kader'im bu" dedi.


Ahmet Arıman "Eşimin yaşının büyük olmasını isterdim. Ama Kader'im bu" dedi.

İŞTE SOSYAL MEDYA YORUMLARI
Sevgi değil menfaat evliliği, yürümez kardeşim...
Neredesiniz feministler... Çocuk geline karşı çıkanlar...
Alın size küçük gelin. Ünlü olunca normal.
Yaşından başından utanmadın mı!
Vay Hayta'ya bak...
Yine gündem olmayı başardı.