Kasmen operasyonu

Takvim'in yaptığı Kıvanç Tatlıtuğ'un kas ilaçları aldığına dair haber üzerine soruşturma açıldı. Oyuncunun ilaçları aldığı mağaza inceleniyor

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 07 Aralık 2013 Güncelleme 07 Aralık 2013, 01:17
Kasmen operasyonu

İÇİNDEKİLER

Yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ'un kasları; bir mağaza sahibinin başını yaktı! Tatlıtuğ'un daha fit bir görünüme kavuşmak için Nişantaşı'ndaki bir drug store'dan 'kas geliştirici hap' alırken çekilen fotoğrafları; "KASMEN" başlığıyla gazetemizde yer aldı.

12 FARKLI İLAÇ İNCELENİYOR
Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu, bu haberimiz üzerine soruşturma başlattı. Sağlık Bakanlığı yetkilileri de Takvim'de çıkan haberden 2 gün sonra Tatlıtuğ'un birtakım kas geliştirici ilaçlar aldığı Nişantaşı'ndaki mağazaya gitti. Mağazaya adeta baskın yapan yetkililer; yaklaşık 12 farklı kas yapıcı toz numunesini incelemeye aldı. Önümüzdeki günlerde açıklığa kavuşacak inceleme sonuçlarına göre; mağaza sahibinin ceza alıp almayacağı belli olacak.

MAĞAZA SAHİBİ İSYANDA!
Kıvanç Tatlıtuğ'un mağazasına gelip fotoğrafları çekildiği için başına böyle bir şey gelen mağaza sahibinin ise isyanlarda olduğu öğrenildi. Sattığı her ürünün Sağlık Bakanlığı tarafından onaylı olduğunu söyleyen mağaza sahibi; şimdilerde bakanlıktan gelecek sonucu bekliyor. Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu Başkanı Sait Kerman da; bazı dopingli ya da bitkisel ürün reklamlarının ünlü sanatçıların bilgisi dışında yapıldığını ve bu durumun da halkın sağlığına zarar verebileceğini belirtti.

BİTKİSEL ÜRÜN ALDI
Kıvanç Tatlıtuğ; fotoğrafları çekildiği akşam Nişantaşı'ndaki mağazadan; kas geliştirici birtakım ilaçlar ile ekinezya ekstresi almıştı.


HALiL ÇiLiNGiR