Ağız kokusuyla savaş tüyoları

Mangal partileri, yoğun asitli yiyecekler ve içki, yaz aylarında ağız kokusunu arttıran etkenler arasında yer alır.

Diş Hekimi Çağdaş Kışlaoğlu, ağızda oluşan kötü kokuların önlemesi için şunları önerdi:
*Et ve sarımsaklı yiyeceklerden sonra ağız içi bakterilerle savaşan tarçın kullanın.
*Bol bol su için, diş çürüklerine sebep olacağından basit şeker tüketiminizi azaltın.
*Yiyeceklerle tükürük salgısının iyice karışması ve ağızda yemek parçası kalma olasılığının azalması için lokmaları iyi çiğneyin.
*Yemekten sonra naneli sakız çiğneyin.



X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.