Bu arabalar sudan ucuz! Sahibinden kendisine ait olan 2. el otomobilleri...

Şubat ayına özel olarak Halkbank resmi sitesinden yapmış olduğu güncelleme ile çok sayıda araç satışı için ilan yayımladı. Halkbank'a ait olan araçların satışı için yayımlanan duyurularda çok sayıda model araç bulunuyor. Halkbank'ın sitesinden ilan ettiği ve ihale usulü yapılacak satışlar için vatandaşların nasıl bir yol izleyeceğine dair süreç detaylarını adım adım aktarıyoruz. Vatandaşlar öncelikle Halkbank'ın şubelerinden yada internet bankacılığından ihale için başvuruda bulunacaklar.

Giriş Tarihi 01 Mart 2021, 08:08 Güncelleme 08 Mart 2021, 10:07
Bu arabalar sudan ucuz! Sahibinden kendisine ait olan 2. el otomobilleri...

İÇİNDEKİLER

Araba alacaklar için değerlendirilebilecek fırsatlar arasında bankaların yapmış olduğu satışlar bulunuyor. Gayrimenkul satışları kadar yaygın olmayan araç satışlarında ise Halkbank'ın bültenleri ön tasarıya çıkıyor. Halkbank'ın taşıt satış duyuruları için öncelikle yurttaşları bankanın satılık gayrimenkullerini duyuru ettiği 'Halkbank Gayrimenkul' sayfasına ulaşım sağlayacaklar.

HALKBANK'TAN ARAÇ SATIŞ İLANLARI - 2021 ŞUBAT

Halkbank tarafından ilan edilen araç satışlarında fiyatlar aşağıda yer alan tabloda banka tarafından bildirildi. Bu tabloda yer alan satış fiyatları ilk teklif fiyatları olurken bazı modeller için teklifler verilmiş durumda.

HALKBANK'TAN ARAÇ SATIŞ İLANLARI - 2021 ŞUBAT ORTASI

HALKBANK'TAN ARAÇ SATIŞ İLANLARI - 2021 ŞUBAT ORTASI

HALKBANK'TAN ARAÇ SATIŞ İLANLARI - 2021 ŞUBAT ORTASI

HALKBANK SATILIK 2. EL ARAÇ SATIŞ İLANLARI İÇİN İHALE BAŞVURUSU NASIL YAPILIR, UCUZ ARAÇ NASIL SATIN ALINIR?

Halkbank'ın araç satış ilanları için öncelikle vatandaşları bankanın satılık gayrimenkullerini ilan ettiği 'Halkbank Gayrimenkul' sayfasına erişim sağlayacaklar. Burada bankanın araç satış listesinden kendilerine uygun araç bakacak vatandaşlar, daha sonra başvuru aşamasına geçecekler.

Başvurular ister internet bankacılığı ister banka şubelerinden olacak. Başvurularda vatandaşlar muhammen bedel üzerinden geçici teminat bedeli ödeyecekler. Daha sonra ihale için teklif sunacaklar. Tekliflerin vatandaşlarda kalması durumunda şubelerden işlemleri tamamlayacaklar. Bu sayede piyasa fiyatının çok daha altında, emsal araç fiyatlarından çok daha düşük fiyatlarla ucuz ikinci el araç sahibi olma imkanından yararlanabilecekler.