İŞKUR hastane personel alımı hasta danışmanı-temizlik ve güvenlik görevlisi-büro memuru...

Kariyer sayfası üzerinden yayımlanan ilanlarda özel hastanelere yüzlerce personel alımı yapıldığına yer verildi. İŞKUR hastanelere iş başvurusu nasıl yapılır araştırması yapanlar için detayları belirtelim.

Giriş Tarihi 16 Kasım 2020, 08:43 Güncelleme 22 Kasım 2020, 11:28
İŞKUR hastane personel alımı hasta danışmanı-temizlik ve güvenlik görevlisi-büro memuru...

İÇİNDEKİLER

KPSS şartı aranmaksızın alanında kalifiye olan kimsenin mezuniyet durumu en az ilkokul olmak şartı ile başvuru yapabiliyor. Özel hastanelerde ve devlet hastanelerinde yapılan personel lımlarının detayları için haberi inceleyebilirsiniz. İŞKUR kayıt işlemini kolayca yapabilmeniz için kurumun sunduğu 2 farklı kayıt seçeneği bulunuyor.

İŞKUR'DAN HASTANELERE PERSONEL ALIMI

İŞKUR'un en son yayınlanan ilanlarını kontrol ettiğimizde özel ve kamu kuruluşlarına personel almaya devam ettiğini görüntüledik. Hastaneler bünyesinde görevlendirmek üzere; hasta kabul, danışma, temizlik görevlisi ve hemşire gibi alımlar yapan İŞKUR binlerce kişiyi iş sahibi yapmaya devam ediyor. Hastanelere hasta kabul, danışma ya da temizlik görevlisi olarak başvurmak için İŞKUR üzerinden kayıt yaparak, aradığınız mesleğin adını yazmanız yeterli olacak.

Çıkan ekranda şehirleri ve iş ilanlarını görerek kendinize uygun olan ilana başvurabilirsiniz. Eğer İŞKUR kaydınız yoksa ve internet üzerinden kayıt işlemi yapamıyorsanız size en yakın İŞKUR merkezine giderek görevli ile birlikte kayıt yapmanız mümkün.

ÖZEL HASTANELERE ALIM YAPILACAK

İnternet üzerinden yayımlanan personel alımlarında adayların özel hastaneler bünyesinde istihdam edileceğine yer verilirken, başvuru yapmak isteyen adayların şahsen müracaatını yapması gerektiğine yer verildi.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

İŞKUR ile kariyer sayfası üzerinden yayımlanan personel alımlarına başvuru yapacak adayların aşağıdaki genel koşulları taşıması gerekmektedir:

- Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,

- Hastane ortamında çalışmasına engel bir sağlık sorunuı olmaması,

- Hastalarla iletişimi kuvvetli olan ve sabırlı,

- Yoğun çalışma temposuna ayak uydurabilecek,

- Vardiyalı çalışma sistemine

- Mesleğin gerektirdiği özel şartlara hazi olmak.

Ambulans şoförü alımı:

https://www.kariyer.net/is-ilanlari/#&kw=ambulans