KPSS'siz, sınav şartsız, deneyimsiz 18-45 yaş arası... İŞKUR sarı butona bastı! 15 bin TL maaşla bankaya, kamuya, hastanelere alım yapılacak!

İŞKUR, Eylül ayının ortasında yeni iş ilanlarını duyurdu. Bu ilanlar, okullar, hastaneler, özel ve kamu sektörlerinde binlerce personel alımını içeriyor. Deneyimsiz, tecrübesiz, her yaştan kadın ve erkek adaylar başvuruda bulunabilirler. Özellikle temizlik personeli ve güvenlik görevlisi alımları öne çıkıyor ve en az ilkokul mezunu olmanız yeterli. Başvurular acilen onlarca ilde kabul ediliyor ve online ortamda kolayca başvuru yapabilirsiniz. Bazı ilanlarda KPSS şartı aranmıyor ve sınav veya mülakat gereksinimi yok. Başvurabilmeniz için en az 18 yaşında olmanız yeterli. Ayrıca, bazı iş pozisyonlarına emekliler de başvurabilirler. İşte detaylar...

Giriş Tarihi 15 Eylül 2023, 09:37 Güncelleme 15 Eylül 2023, 09:37
KPSS’siz, sınav şartsız, deneyimsiz 18-45 yaş arası... İŞKUR sarı butona bastı! 15 bin TL maaşla bankaya, kamuya, hastanelere alım yapılacak!

İÇİNDEKİLER

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR), Eylül ayında güncel iş ilanlarını duyurdu. Bu yeni ilanlar, hastaneler, bankalar, kamusal kurumlar ve özel sektörde binlerce personel alımı yapılacağını gösteriyor. İlanlar arasında güvenlik görevlisi, temizlik personeli, sekreter, bekçi, beden işçisi, kaynakçı, elektrikçi, satış danışmanı, muhasebeci, destek elemanı, aşçı, Turizm Ve Otelcilik Elemanı, garson, E-Ticaret Meslek Elemanı, Otomotiv Boya Ustası, Ahşap Mobilya İmalatçısı, Paketleme İşçisi (Gıda) gibi birçok farklı meslek dalında personel alımı yapılacağı belirtiliyor. Başvuru şartları ise ile göre özel olarak belirlenmiş durumda. İş arayanlar için bu ilanlar, yeni bir iş fırsatına başvurmak ve kariyerlerini ilerletmek için önemli bir fırsat sunuyor.

İŞKUR EYLÜL AYI İŞ İLANLARI 2023

  • İŞKUR temizlik görevlisi alımı için 2062 ilan yayınladı.

👉İL İL İLANLARI VE BAŞVURU DETAYLARINI GÖRMEK İÇİN TIKLAYINIZ

  • Özel Güvenlik Görevlisi (Silahlı) / 100 ilan

👉İLANLARI GÖRMEK İÇİN TIKLAYINIZ

İŞKUR KAYIT

İŞKUR'un sunduğu hizmetlerden yararlanabilmeniz için kayıtlı kullanıcı olmanız gerekmektedir.

🔴İŞKUR internet şubesine giriş yaparak kayıt olmak için Tıklayınız

KAYIT

İş aramanın ilk adımı kayıttır. Kurum hizmetlerinden yararlanmak isteyen iş arayanların Kurum portalına üye olarak veya şahsen Kurum ünitelerine başvurarak kayıt olmaları zorunludur. Başarılı bir eşleştirme için hem açık iş hem de iş arayan kişi hakkında tam ve doğru bilgilerin bulunması zorunludur.

Gerek internet üzerinden gerekse Kurum personeli aracılığı ile kayıt yaptıracak olanların kendileri ile ilgili bilgileri tam ve doğru olarak yansıtmaları uygun işe yerleştirilmelerinde oldukça önemlidir. Bu nedenle, lütfen kişisel, iletişim, eğitim, meslek ve diğer bilgilerinizi tam ve doğru olarak sisteme giriniz. Özgeçmişinizde eğitim ve meslek bilgileri girilmeden kaydınız aktife alınmamaktadır.

KAYIT KOŞULLARI

İş arayanların Kurumumuza kayıt yaptırabilmeleri için 14 yaşını doldurmuş olmaları gerekmektedir. Kayıt için beyan esas alınır. Beyanların gerçek dışı olmasından Kuruma hiçbir sorumluluk yüklenemez.