İŞKUR 18-45 yaş arasında hastanelere hasta danışmanı, hasta kabul kayıt görevlisi, temizlik görevlisi alıyor! İşte başvuru şartları

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) tarafından hastanelerdeki iş pozisyonları için yayımlanan ilanlar iş arayan birçok kişi için umut kaynağı olmaktadır. Bu ilanlar, Eylül ayında da devam etmektedir ve farklı unvanlarda personel alımları yapılacaktır. İşte bu alımlar hakkında detaylar.

Giriş Tarihi 13 Eylül 2023, 11:01 Güncelleme 13 Eylül 2023, 11:01
İŞKUR 18-45 yaş arasında hastanelere hasta danışmanı, hasta kabul kayıt görevlisi, temizlik görevlisi alıyor! İşte başvuru şartları

İÇİNDEKİLER

İş başvurularınızı tam ve eksiksiz bir şekilde yapmak, işverenlerin sizi daha iyi değerlendirmelerine olanak sağlar. Başvuru sürecinde gerekli belgeleri ve bilgileri eksiksiz sunmak, iş arama sürecinizi daha başarılı hale getirebilir. İş fırsatları hakkında güncel bilgilere erişmek ve başvuru sürelerini kaçırmamak için iş ilanlarını düzenli olarak takip etmek de önemlidir. İŞKUR üzerinden hastanelere hasta danışmanı, hasta kabul kayıt görevlisi, temizlik görevlisi alımı başvuru şartları haberimizde.

Eylül ayında İŞKUR üzerinde hastanelerde istihdam edilmek üzere birçok farklı ilan yayımlandı. Farklı şehirlerde ve farklı unvanlarla yapılan bu alımlar ile binlerce istihdam sağlanmaktadır. İlanlarda unvana göre başvuru şartları değişkenlik gösterse de genel olarak aranan şartlar şunlardır:

  • En az Lise mezunu olmak
  • Hastane programlarını kullanabilmek
  • Temel düzeyde bilgisayar bilgisine sahip olmak
  • Herhangi bir sağlık problemi bulunmamak
  • 18-45 yaş arasında olmak
  • Vardiyalı çalışma sistemine uyum sağlayabilmek
  • Kamu Haklarından Mahrum Bırakılmamış Olmak

Hasta Danışmanı: Hastaların karşılanması, yönlendirilmesi ve sorularının yanıtlanması gibi görevleri olan bir sağlık profesyoneli.

Hasta Kabul Kayıt Görevlisi: Hastane veya kliniklere gelen hastaların kayıt işlemlerini yapan ve gerekli bilgileri toplayan kişi.

Hasta Karşılama ve Yönlendirme Görevlisi: Hastane veya sağlık kuruluşlarında hastaların karşılanması, doğru bölümlere yönlendirilmesi ve gerekli yardımın sağlanması görevini üstlenen kişi.

Hasta Bakımı Teknisyeni: Hasta bakımı ve tedavisi için gereken tıbbi cihazları kullanabilen ve hastalara destek olan teknik personel.

Hastane Hizmetlisi: Hastane içinde çeşitli görevleri yerine getiren personel, genellikle temizlik, taşıma veya genel hizmetlerle ilgili işleri yaparlar.

Hastane Temizlik Görevlisi: Hastane veya sağlık kuruluşlarının temizlik işlerini yapan ve sterilizasyonu sağlayan kişi.

Klinik Destek Elemanı: Kliniklerde doktor ve hemşirelere yardımcı olan ve çeşitli klinik işlemlerini gerçekleştiren sağlık personeli.

Eylül ayı içerisinde başvuru süreci devam eden hastane personeli alımlarında alım yapılan unvanlar ve istenilen başvuru şartları gibi detaylara aşağıdaki listeden başvuru yapmak istediğiniz unvana tıklayarak ulaşabilirsiniz:

HASTA DANIŞMANI

HASTA KABUL KAYIT GÖREVLİSİ

HASTA KARŞILAMA VE YÖNLENDİRME GÖREVLİSİ

HASTA BAKIMI TEKNİSYENİ

HASTANE HİZMETLİSİ

HASTANE TEMİZLİK GÖREVLİSİ

KLİNİK DESTEK ELEMANI