18-52 yaş arası hastanelerde çalışacak personel alınıyor! İŞKUR başvuru ekranı aktif oldu! Sınavsız hasta kabul kayıt görevlisi alımı başvuru şartları

Sağlık sektöründe kariyer yapmayı hedefleyenler için önemli bir fırsat ortaya çıktı. İŞKUR tarafından çeşitli hastane ve sağlık kurumlarında istihdam edilmek üzere personel alımı yapılacağı duyuruldu. Bu haber, sağlık sektöründe çalışmak isteyenler için büyük bir fırsat sunuyor. Detayları öğrenmek ve başvuruları takip etmek için İŞKUR'un duyurularını yakından takip etmek önem taşıyor.

Giriş Tarihi 15 Eylül 2023, 10:41 Güncelleme 15 Eylül 2023, 11:07
18-52 yaş arası hastanelerde çalışacak personel alınıyor! İŞKUR başvuru ekranı aktif oldu! Sınavsız hasta kabul kayıt görevlisi alımı başvuru şartları

İÇİNDEKİLER

Hasta Kabul Kayıt Görevlisi Alımı

Özellikle hasta kabul kayıt görevlisi pozisyonu için alımların gerçekleştirileceği belirtildi. Bu alımların şu an için özel sektörde çalışacak personel için olduğu açıklandı.

KPSS Şartı Yok! Genel Başvuru Şartları

Hasta Kabul Kayıt Görevlisi pozisyonu için başvuracak adaylardan KPSS şartı aranmayacak. Genel başvuru şartları şunlar:

En az ilköğretim mezunu (İlana göre farklılık gösterebilir)

18 yaşını tamamlamış

Sağlık sektöründe deneyimi olan ya da deneyim kazanmak isteyen

İletişim ve planlama becerileri gelişmiş

Hizmet ve çözüm odaklı

Ekip çalışmasına yatkın

Provizyon ve fatura işlemlerine hakim

MS Office programlarına hakim

Görevini yapmasında herhangi bir sağlık sıkıntısı olmayan (Engelli adaylar için özellikler ilanların içerisinde aktarılmıştır)

Giyimine özen gösteren, güler yüzlü

Gerektiğinde vardiyalı çalışabilecek

Online Başvuru İmkanı

Başvuruların online olarak yapılacağı ifade edildi. Başvuru yapmak isteyenler en yakın İŞKUR şubesine giderek ya da İŞKUR'un resmi web sitesi üzerinden başvurularını gerçekleştirebilirler. Başvuruların nasıl yapılacağı ve son başvuru tarihleri için İŞKUR'un resmi web sitesi takip edilmelidir.

Sınavsız hasta kabul kayıt görevlisi alımı için tıklayınız