İrem Helvacıoğlu 6 ayda eridi! "Sadece pesketaryen diyetiyle..." Sen Anlat Karadeniz'in Nefes'i 70 kilodan 53'e bu yöntemle düştü!

Ünlü oyuncu İrem Helvacıoğlu, kilo verme sürecinde izlediği diyet programıyla birçok hayranını etkilemeyi başardı. Geçtiğimiz yıllarda sağlıklı beslenme alışkanlıkları ve diyet programı hakkında açıklamalar yapan Helvacıoğlu, fit formuyla sıkça gündeme geliyor. İrem Helvacıoğlu'nun kilo verme süreci, sağlıklı yaşam tarzını benimseyen ve fit bir vücuda sahip olmak isteyen pek çok kişi için ilham kaynağı oluyor.

Giriş Tarihi 25 Ocak 2024, 09:14 Güncelleme 25 Ocak 2024, 09:14
İrem Helvacıoğlu 6 ayda eridi! Sadece pesketaryen diyetiyle... Sen Anlat Karadeniz’in Nefes’i 70 kilodan 53’e bu yöntemle düştü!

İÇİNDEKİLER

Sen Anlat Karadeniz"deki performansıyla hafızlara kazınan İrem Helvacıoğlu geçtiğimiz yıllarda verdiği bir röportajla sık sık gündeme geliyor Özellikle ergenlik döneminde 6 ayda 20 kilo verdiğini belirten oyuncunun açıklamalarını sizler için derledik. İşte İrem Helvacıoğlu'nun pesketaryten diyeti...

İREM HELVACIOĞLU'NUN ZAYIFLIK SIRRI!

Helvacıoğlu son zamanlarda yakaladığı fit görünümü, meğer pesketaryen diyetiyle sağlamış! 2022 yılında verdiği bir bir röportajda ünlü oyuncu şu açıklamalarda bulunuyor;

"Pesketaryen diyetiyle 6 ayda zayıfladım. Balık dışında et yemiyorum. Dedem çiftçiydi ve hayvanlarla büyüdüm. Bağ kurduğum hayvanları yiyemiyorum. Acıkınca su içip erken uyuyorum"

"Şu anda da o kiloyu verdim. O dönemde hem ergenlikten dolayı hem de bazı geçirdiğim operasyonlardan dolayı kilo aldım."

"O zamanlar yemeği sevdiğime karar verdim, şimdi sevmediğime karar verdim. Annem her gördüğünde 'sen çok kilo vermişsin, çok zayıflamışsın hasta olacaksın' diyor. Çok şükür hasta da olmuyorum. Bir sıkıntım yok."

PESKETARYEN DİYET NASIL YAPILIR?

"Pescetarian" terimi, deniz ürünleri ve bitkisel gıdalarla beslenen bir diyeti ifade eder. Pescetaryenler genellikle et ve tavuk gibi et ürünlerini tüketmezler, ancak balık, deniz ürünleri, sebze, meyve, tahıllar, baklagiller, kuruyemişler ve tohumlar gibi diğer besin kaynaklarına odaklanırlar.