Sadece 2 besinle başardı! "Çörek otu yağı ve..." Merve Özbey'in 53 kiloya düşüren diyeti!

Ünlü şarkıcı Merve Özbey, doğum sonrasında uyguladığı sağlıklı yaşam tarzıyla dikkat çekiyor. Özbey, doğum sonrası aldığı kilolardan sağlıklı bir şekilde kurtularak fit formunu geri kazanmayı başardı. Şarkıcının 53 kiloya düşmesi, takipçileri tarafından büyük bir merak konusu haline geldi. Merve Özbey'in zayıflama yolculuğundaki sırlar, aylar önce verdiği röportajlarda yer aldı. Özbey, kilo verme sürecinde uyguladığı yöntemlerle başarılı bir dönüşüm gerçekleştirdi. Bu yöntemler, sağlıklı beslenme ve düzenli egzersizden oluşuyor.

Giriş Tarihi 23 Ocak 2024, 09:08 Güncelleme 23 Ocak 2024, 09:08
Sadece 2 besinle başardı! Çörek otu yağı ve... Merve Özbey’in 53 kiloya düşüren diyeti!

İÇİNDEKİLER

Ünlü şarkıcı Merve Özbey, doğum sonrası kilolarından sağlıklı bir şekilde kurtularak fit formunu geri kazandı. İşte ünlü şarkıcının zayıflama sırrı...

TEK FORMÜL: YEMEMEK

Geçtiğimiz yaz ayında muhabirler tarafından yöneltilen "Sizi çok iyi ve fit gördük. Sırrı nedir?" sorusuna Özbey, "Yememek. Bir de iki çocuk tabii. Hem ev hamımı olmak hem de konserlere koşturmak."

"Dışarıdan konser vermek çok kolay gibi olsa da bizim öncesinde yolculuklarımız var. Ev, iş, güç koşturmacası derken yemek yemeye zaman olmuyor" yanıtını verdi.

İşte Merve Özbey'in geçmişte verdiği röportajlardan derlemeler;

ÇÖREK OTU YAĞI VE SARIMSAK!

"Kimsenin bilmediği, zinde kalmamı sağlayan sırrım çörek otu yağı ve sarımsak.Hayatın boyunca fit kalmak istiyorsan spor yap ve pozitif düşün ki ruhun yaşlanmasın.Yaptığım en çılgın diyet çok zordu. Sadece yoğurt yemiştim."

"Formumu az yemeye, az konuşmaya ve az uyumaya borçluyum. Ama çok fit olduğumu söyleyemem."