Feci kazada yaşamını yitiren Tolga Güleryüz’e veda programı! Melis İşiten, Ceyhun Fersoy, Begüm Öner gözyaşları içinde anılarını anlattı

Amasya'nın Merzifon ilçesinde Çorum'dan turne dönüşü tiyatro ekibinin taşıyan minibüsün TIR ile çarpıştığı kazada Tolga Güleryüz, Burak Topçu ve Özgür Karataş yaşamını yitirdi. Melis İşiten, Ceyhun Fersoy ve Sergen Deveci’nin de yaralandığı kaza sonrası Tolga Güleryüz için Kadıköy Halk Eğitim Merkezi’nde veda programı düzenlendi. Programa Güleryüz’ün ailesinin yanı sıra kaza yaşadığı araçta bulunan oyuncu arkadaşları Ceyhun Fersoy ve Melis İşiten de katıldı. Güleryüz ile anılarını anlatan Melis İşiten, Ceyhun Fersoy ve Begüm Öner, gözyaşlarına hakim olamadı. İşte detaylar...

Giriş Tarihi 28 Kasım 2022, 18:53 Güncelleme 28 Kasım 2022, 22:49
Feci kazada yaşamını yitiren Tolga Güleryüz’e veda programı! Melis İşiten, Ceyhun Fersoy, Begüm Öner gözyaşları içinde anılarını anlattı

İÇİNDEKİLER

Amasya'da tiyatro oyuncularını taşıyan minibüsün seyir halindeki tıra çarptığı kazada 3 tiyatro oyuncusu hayatını kaybetmişti.

Kazada hayatını kaybeden tiyatro yapımcısı Tolga Güleryüz için Kadıköy Halk Eğitim Merkezi'nde veda programı düzenlendi.

TOLGA GÜLERYÜZ'E BÖYLE VEDA ETTİLER | VİDEO

Gerçekleştirilen programa Tolga Güleryüz'in ailesi başta olmak üzere kaza esnasında aynı araçta bulunan oyuncu arkadaşları Ceyhun Fersoy, Melis İşiten ve Güleryüz'ün arkadaşları katıldı.

Veda programında söz alan Ceyhun Fersoy, Güleryüz ile olan anılarını gözyaşlarıyla anlattı. Program sonrası Güleryüz'ün arkadaşları ve yakınları, ailesine başsağlığında bulundu.

"BENİ BIRAKAMAZSIN' DEDİM"
Kürsüye çıkarak söz alan Ceyhun Fersoy, şu ifadeleri kullandı: "Tolga, 2017'de beni arayarak 'seninle çalışmak istiyorum' dedi. Çok beyefendi bir insandı. Onu anlamak için onunla yaşamak lazım.

O kadar çok sırrımız var ki onunla. Biz bu sahnede onunla sayısız oyunlar oynadık. Kaza sonrası kapıdan çıkarken onu çekmeye çalıştım.

'Beni bırakamazsın' dedim çünkü Tolga ile yapacağımız çok şey vardı. Bir insan bu kadar aile terbiyesi göremez. Annesine babasına çok teşekkür ediyorum"

TOLGA GÜLERYÜZ KİMDİR?
5 Ocak İzmir doğumlu Tolga Güleryüz, pek çok oyunda yönetmenlik ve ışık/dekor tasarım görevini yürütmüştür. "Baş Belası" adlı tiyatro oyununda ışık tasarımcısı olarak görev alan Tolga Güleryüz aynı zamanda yapımcıdır.

TOLGA GÜLERYÜZ ROL ALDIĞI YAPIMLAR
Aşk Listesi / Işık Tasarımı / Dekor Tasarım
Baş Belası / Işık Tasarımı
SUİT - Düğün Dündü Bugün Bugün
Eski Zaman Hikayesi / Yönetmen
Kırkından Sonra / Yapımcı
Ters Köşe / Yapımcı
Aşk Terapisi / Yapımcı / Yardımcı Yönetmen
Zoraki Damat / Yapımcı / Yardımcı Yönetmen