Mert Ramazan Demir kaç yaşında, nereli, sevgilisi var mı? Yalı Çapkını'nın Ferit'i Mert Ramazan Demir kimdir? İşte oynadığı diziler...

Star TV'de yeni yayın hayatına başlayan Yalı Çapkını dizisinde başrol oynayan Mert Ramazan Demir yakışıklılığının yanı sıra başarılı oyunculuğu ile de alkış topluyor. Yalı Çapkını'nın Ferit'inin gerçek hayatta nasıl biri olduğu merak konusu oldu. Peki Yalı Çapkını'nın Ferit'i Mert Ramazan Demir kimdir? Mert Ramazan Demir kaç yaşında, nereli, sevgilisi var mı? İşte oynadığı diziler ve kişisel İnstagram hesabı...

Giriş Tarihi 21 Ekim 2022, 16:54 Güncelleme 21 Ekim 2022, 16:55
Mert Ramazan Demir kaç yaşında, nereli, sevgilisi var mı? Yalı Çapkını’nın Ferit’i Mert Ramazan Demir kimdir? İşte oynadığı diziler...

İÇİNDEKİLER

Yalı Çapkını'nın Ferit'i Mert Ramazan Demir hakkında araştırmalar hızlandı. STAR'ın yeni dizisi Yalı Çapkını ilk bölümüyle bu akşam izleyicinin beğenisine sunuldu. Ekran başındaki izleyiciler hem diziyi izlerken hem de oyuncular hakkında bilgi edinmek için araştırmalar yapıyor. Bu noktada dizinin başrol oyuncusu Mert Ramazan Demir hakkında bir çok soru gündeme geldi. Peki Yalı Çapkını'nın Ferit'i Mert Ramazan Demir kimdir? Mert Ramazan Demir kaç yaşında, nereli, sevgilisi var mı? İşte oynadığı diziler...

YALI ÇAPKINI'NIN FERİT'İ MERT RAMAZAN DEMİR KİMDİR?

Öncelikle, Mert Ramazan Demir'in Yalı Çapkını dizisindeki karakteri Ferit hakkındaki bilgilere bakalım. Peki Yalı Çapkını Ferit kimdir?

Halis Ağa'nın torunu, Orhan ve Gülgün'ün küçük oğlu. Ferit şeker hastasıdır. Hem hastalığı hem evin küçük oğlu olması sebebiyle daha çocukluktan itibaren fazlaca şımartılmış ve çoğu isteğine evetdenilmiştir. Üniversiteyi yurt dışında okuması sebebiyle de ailenin kurallarını çok fazla içselleştirememiştir. Bu kurallarla çatışma halindedir. Yakışıklı, uçarı, deli dolu, eğlenceli ve çapkındır fakat henüz hiç aşık olmamıştır.

MERT RAMAZAN DEMİR KİMDİR, NERELİ, KAÇ YAŞINDA?

1998 yılında İstanbul'da dünyaya gelen Mert Ramazan Demir, Dialog Anlatım İletişim ve Michelle Danner Acting Studio'da eğitim aldı.

Uzun yıllar kameraman olarak birçok yapımda görev alan Mert Ramazan Demir, 2008 yılından itibaren çok sayıda film ve dizide rol aldı.

Beyazperdede rol aldığı ilk film, yönetmenliğini Sonia Nassery Cole'ün yaptığı "I Am You"da başrolü Damla Sönmez, Cansu Tosun ve Ushan Çakır ile paylaştı.

2020 yılında yayınlanan "Çıplak" isimli mini dizinin başrolünde yer alan Ramazan Demir; Fazilet Hanım ve Kızları, Öğretmen, Kuruluş Osman dizilerinde izleyici karşısına çıktı.

İnstagram hesabı: mertramazandemir

ROL ALDIĞI FİLM VE DİZİLER

Yalı Çapkını (Ferit, TV Dizisi 2022)

Kuruluş Osman (Mehmet, TV Dizisi 2021)

Ufo (Sinema Filmi 2021)

Ölüm Zamanı (TV Dizisi 2021)

Öğretmen (Ateş, TV Dizisi 2020)

I Am You (İkram, Sinema Filmi 2019)

Üç Harfliler: Adak (Metin, Sinema Filmi 2019)

İstanbul Spy / İstanbul Casusu (Casus, Video Film 2019)

Fazilet Hanım ve Kızları (TV Dizisi 2017)

Aşkopat (Sinema Filmi 2015)

Arka Sokaklar (Ateş, TV Dizisi 2008)