LGBT dayatmasına karşı sanat dünyası da ayakta: Tuğçe Kazaz'dan protesto yürüyüşü

Aileyi ifsat projesi LGBT dayatmasına karşı sanat dünyasından da sesler yükselmeye devam ediyor. Tuğçe Kazaz, LGBT'nin tercih değil dayatma olduğunu belirterek aileyi ve nesli hedef alan bir saldırı olduğunu söyledi. LGBT işgaline dur demek için, 23 Eylül'de Sultanahmet Meydanı'nda sonlanacak bir protesto yürüyüşü başlatacağını duyuran Kazaz, özel yaşamına dair de önemli ayrıntılar da paylaşarak ruhunu ikna eden tek kaynağın Kur'an-ı Kerim olduğunu dile getirdi.

Giriş Tarihi 29 Ağustos 2022, 09:11 Güncelleme 29 Ağustos 2022, 09:56
LGBT dayatmasına karşı sanat dünyası da ayakta: Tuğçe Kazaz’dan protesto yürüyüşü

İÇİNDEKİLER

Son dönemin en çok konuşulan isimlerinden eski model Tuğçe Kazaz birbirinden çarpıcı açıklamalarda bulundu. Özel hayatına ve yaşadığı değişime dair içten ve samimi açıklamalarda bulunan Kazaz, LGBT lobisine karşı başlatacağı protestoyu ilk kez duyurdu.

İÇİMDE DERİN BİR ÇUKUR VARDI
Eski model Tuğçe Kazaz hayatı, yaşadığı değişim ve LGBT lobisine dönük Günaydın'dan Tuba Kalçık'a çok önemli açıklamalarda bulundu.

Türkiye'nin en bilinen modellerinden biriyken büyük bir dönüşüm geçirdiniz. Siz bu dönüşümü nasıl açıklıyorsunuz?
Evet, büyük bir dönüşüm geçirdim. Daha önce maddi dünyanın içindeydim. Maddiyatta kazanmanın önemli olduğunu, asıl gücün maddi güçle yükselmek olduğunu, daha çok açılmanın değerli olduğunu, dekolte giyinmenin cesurluk olduğunu düşünen biriydim.

Evet çok para kazanıyordum, gittiğim her yerde kapılar bana açılıyordu, popülerdim, beğeniliyordum ama mutsuzdum. Her tür lüksüm vardı ama hiçbir şey beni tatmin etmiyordu, içimde derin bir çukur vardı. Ama hatalar yapsam da içimdeki hayat beni hiç bırakmadı, nerede ihtiyaç duysam tutup beni kaldırdı.

RUHUMU İKNA EDEN TEK KAYNAK KUR'AN-I KERİM
Ben de bu hayat enerjisinin kaynağına ulaşmak için bir arayışa girdim. Bu uzun soluklu bir arayışın sonucunda İslamiyet'in; kendimi gerçekleştirmek, özüme ulaşmak ve enerji frekansımın en yüksek seviyesini yakalamak için, donanım ve yazılımıma en uygun sistem olduğunu keşfettim.

İslamiyet'i keşfedene kadar birçok dini, inanışı, öğretiyi inceleyip okudum. Arayış sürecinde yoluma Hristiyanlık çıktı. Ne var ki Hristiyanlığa geçtikten sonra içimdeki o boşluk daha da derinleşti, ruhumu kandırmaya, bu inancın gerçekliğine inandırmaya çalışsam da ruhum bir türlü ikna olmadı. İşte bu noktada ruhumu ikna eden tek kaynak Kur'an-ı Kerim oldu.

Modellik yıllarınıza baktığınızda neler hissediyorsunuz?
Kayıp bir dönemdi benim için. 20'li yaşlarımdaki Tuğçe'yi bugün görsem ona çok kızardım. Kendine, kalbine, vicdanına, organlarına bu kadar haksızlık ettiği için. Hatta mümkün olsa o Tuğçe'yi boğmak ister, iki dakika aynı masada oturmazdım. O kadar uzak bana.

Kendime değer vermemişim, kendime haksızlık etmişim. Allah'ın bana verdiği aklı yanlış kullanmışım. Aile düzenine, değerlerimize kıymet vermemişim. Ama bu yanlıştan döndüm şükür.

KADINLARIMIZ TEK TİPLEŞTİRİLİYOR
Her şey yozlaştığı gibi geçmişte içinde bulunduğum camia çok yozlaştı. Dünyanın çok kirli olduğu bir dönemden geçiyoruz. Siz temiz kalmaya çalışırsanız bu camiada barınamıyorsunuz. Gençlerimiz yanlış yönlendiriliyor, kadınlarımız da. Kadınlarımız tek tipleştiriliyor ve gerçekliklerini başka yerde arıyor.

Önce güzelleştirmek için bir sürü operasyon geçirtiyor, sonra "Senin bedenin, senin kararın" dedirttirip o bedeni getir bizimle paylaş diyorlar. Sosyal medyada örneklerini görürsünüz. İşte bu durum kadını ucuzlaştırıyor. İnançlar da özgürlükler de kıyafetlerin içerisinde aranıyor. Özgürlüğünü kılık kıyafette arayan bir toplumun fikir ve inanç dünyası ancak kılık kıyafet kadar oluyor.

LGBT ALLAH'A KARŞI AÇILAN BİR SAVAŞTIR
Sanat camiasında LGBT'yi destekleyen isimler var. Sizin LGBT'ye yönelik tavrınız nedir?

Ben bireysel özgürlüklere çok değer veriyorum, kişilerin tercihlerine müdahaleyi doğru bulmuyorum ve korunması gerektiğine inanıyorum. Dolaysıyla burada söyleyeceklerim kesinlikle LGBT'li bireyleri hedef almıyor. Söyleyeceklerim onların tercihiymiş gibi onlara cinsiyetsizliği dayatan küresel LGBT lobisine karşı. Çünkü gençlerimiz kasten buna özendiriliyor ve yönlendiriliyor. LGBT bir tercih değil dayatmadır.

LGBT aileyi yok etmek, nesli durdurmak, nüfusu azaltmak, dini ortadan kaldırmak, bu nesilleri ulus devletlere düşmanlaştırarak yıkmak ve şeytani düzenin sağlayıcısı olan tek dünya devletini kurmak için küresel şeytanın hayata geçirdiği bir operasyon ve Allah'a karşı açtığı bir savaştır.

Şu an dünyanın süper gücü ne ABD ne Çin'dir. Tek süper güç vardır dünyada o da LGBT lobisidir. Buna karşı çıkan devletleri bile yıkacaklar. O nedenle bu şeytanı bugün durdurmazsak o şeytan yarın insanlık neslini durduracak. Ne yazık ki, bu lobi sanat camiasından da bazı isimleri kendi amaçları için kullanıyor.

PROTESTO YÜRÜYÜŞÜ BAŞLATIYORUM
Tek amacı daha fazla gündeme gelmek, daha çok para kazanmak ve popüler olmak olan bu isimler de lobiye hizmet ediyor. Evlatlarımızın cinsiyetine göz dikmeye kimsenin hakkı yok. Ben de bu doğrultuda, LGBT işgaline dur demek için, 23 Eylül'de Sultanahmet Meydanı'nda sonlanacak bir protesto yürüyüşü başlatıyorum ve bu ülkenin genç nesillerini korumak isteyen herkesi de benimle birlikte yürümeye davet ediyorum.

LGBT BİR İŞGALDİR VE DURDURULMALIDIR
Bu yürüyüş kesinlikle LGBT'li bireyleri ve onların tercihlerini hedef almıyor, tamamen onları o tercihlere zorlayanları hedef alıyor. Şunu da söylemek isterim; her ne kadar bu yürüyüşü Sultanahmet'te gerçekleştirecek olsak da, tüm Türkiye'yi kendi illerinde aynı gün ve saatte LGBT işgalini protesto etmeye davet ediyorum. Artık susmanın değil, ses çıkarmanın zamanıdır. Çünkü LGBT bir işgaldir ve durdurulmalıdır. Bununla ilgili tüm detayları sosyal medya hesaplarımdan da paylaşacağım.

ERDOĞAN DEĞİL, TÜRKİYE HEDEFTE
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedefe koyan bir kesim var. Siz bu durumu nasıl açıklıyorsunuz?

Öncelikle şunu söylemek istiyorum. Ben Erdoğan'ı veya AK Parti'yi değil, Türkiye'yi destekliyorum. Onların hedefe koymasına gelince; onlar Erdoğan'ı değil, Türkiye'nin Doğu Akdeniz'deki çıkarlarını hedefe koymuşlar. Türkiye'nin gelişen savunma sanayini ve ağır sanayideki hamlelerini, hidrokarbon arayan gemilerini, saldırdıklarında karşılık verecek olan S-400'leri, şehir hastanelerini, İHA'ları, SİHA'ları, TOGG'u hedefe koymuşlar.

YIKILMAYAN TÜRKİYE'Yİ KAFAYA TAKMIŞLAR
Onlar Güney Kafkasya'da kükreyen Türkiye'yi kafaya takmışlar. Onlar kurulamayan terör devletini ve tüm saldırılarına rağmen yıkılamayan Türkiye'yi kafaya takmışlar. Onlar dev güçlere kafa kaldıran Türkiye'yi, açılan Ayasofya'yı, devletin içinde yükselen Allah inancını kafaya takmışlar... Yani mesele Erdoğan değil, mesele Türkiye. Yoksa Erdoğan LGBT'yi desteklese, PKK devletine yeşil ışık yaksa onu herkesten çok severlerdi.

KADINLARIMIZI METALAŞTIRIYOR
Geçmiş yıllarınızla ilgili özeleştiri yapıyor musunuz?

Özeleştiri yapmasam, kendimle yüzleşmesem bu noktaya gelmezdim. Kendi gerçekliğimden yola çıkarak bunu söylüyorum. Ataerkil bir düzen içinde, 'sen bu sektörde olabilirsin, burada olamazsın' diye kadınlar kategorize ediliyor. Kadınlar belden yukarıya hitap etmeli ve ne yazık ki küresel sistem belden aşağıya hitap etmeye zorluyor. Kadınlarımız sistem tarafından metalaştırılmaya çalışılıyor.

BEN BU SİSTEME KARŞIYIM
Lütfen kadınlarımız artık bunun farkına varsın. Ben bugün mankenlik dönemimdeki fotoğrafları paylaşsaydım milyonlarca takipçim olurdu. Ama ben bugün hakikati konuştuğum için hakaretlere maruz kalıyor ve linç ediliyorum. Niye? Çünkü onların kiralık ve hakikati yansıtmayan doğrularına kafa kaldırıyorum. Eğer onları desteklesem beni parlatırlardı. Ben bu sisteme karşıyım. İnsan kendi iradesini ele almalı, kendi aklıyla, vicdanıyla hareket etmeli, beynini ve ruhunu başkalarının fikir ve düşüncesinin hamalı etmemeli.

BÜTÜN BOŞLUKLARI DOLDURDU KUR'AN
Sizin için kırılma noktası neydi?

Kur'an'ı okumamla oldu. Ayetleri okuduğumda ağlamaya başladım. O kadar yüksek bir frekanstı ki bu, anlatmak mümkün değil. Saf bir niyetle, bütün kirliliklerden arınarak okudum ayetleri. İçimdeki bütün boşlukları doldurdu Kur'an. İşte benim kırılmalarımdan biri budur.

HAKİKAT ARAYIŞINA GİRDİM
En popüler döneminizde her şeyi bıraktınız?

Hakikat arayışına girdim. İçimdeki hakikati bulma isteği hayatımı şekillendirdi. Dolayısıyla geri kalan hiçbir şeyin önemli olmadığını gördüm. İnsan neye inanıyorsa bunun karşılığını kendinde bulmalı ve öyle gönlüne koyarak yola koyulmalı. Bu ideoloji de olabilir, din de. Ben de toplum gibi inancımı vekaleten taşıyordum. Bundan kurtulmak için çaba sarf ettim. Kendi doğrularımın peşine düştüm.

GÜNDEM İÇİN PAYLAŞIM YAPMIYORUM
Sosyal medya paylaşımlarınız zaman zaman çok tepki alıyor. Siz bu açıklamaları gündeme gelmek için mi yapıyorsunuz?
Hayır, yapmıyorum. Sürekli sosyal medya hesaplarım paylaşımlarımdan dolayı kapatılıyor. Gündeme gelmek istesem bu sistemin içerisinden bu şekilde çıkmazdım. Gündeme gelmek için sisteme karşı böyle mücadele etmezdim, ölüm tehditleri almaz, sistemin içinde kalırdım.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN