Demet Şener yeşil ışık yaktı! Gözler sevgilisi Tolga Arman’a çevrildi! “İlle de evlilik demiyorum ancak...”

İbrahim Kutluay'la 13 yıllık evliliğini sonlandırdıktan bir süre sonra Cenk Küpeli ile nikah masasına oturan ancak imzayı attıktan 19 ay sonra yollarını ayıran Demet Şener, aradığı mutluluğu Tolga Arman’da buldu. Bir yıldır Tolga Arman ile aşk yaşayan Demet Şener, ilişkisi hakkında da samimi açıklamalarda bulundu. 3. kez gelin olabileceğini dile getiren Şener’in açıklamalarının ardından gözler Tolga Arman’a çevrildi.

Giriş Tarihi 28 Ağustos 2022, 01:51 Güncelleme 28 Ağustos 2022, 01:52
Demet Şener yeşil ışık yaktı! Gözler sevgilisi Tolga Arman’a çevrildi! “İlle de evlilik demiyorum ancak...”

İÇİNDEKİLER

Demet Şener, İbrahim Kutluay'la 13 yıllık evliliğini sonlandırdıktan bir süre sonra Cenk Küpeli ile nikah masasına oturmuştu. Ancak Şener'in bu evliliği yalnızca 19 ay sürmüştü.

Eski manken, bir yıl önce ise Tolga Arman ile yani bir aşka yelken açmıştı. Ünlü çift, ilişkilerinin birinci yılını temmuz ayında kutlamıştı.

Bir yıldır Tolga Arman ile aşk yaşayan Demet Şener, ilişkisi hakkında da samimi açıklamalarda bulundu.

Şener, "Doğru insan bazen 45 yaşında çıkıyor insanın karşısına. İlle de evlilik demiyorum ancak o yönde ilerliyoruz" diye konuştu.

NE OLMUŞTU?
Demet Şener, "Tolga ile kurduğumuz çok hayalimiz var. Bazılarını gerçekleştirdik. Umarım; ömrümüzün sonuna kadar hep böyle aşk dolu oluruz" diye konuşmuştu.