Son dakika: Sapkınlığın üretim merkezi ABD, Gülşen'in İmam Hatiplileri hedef alan hadsizliğine sahip çıktı! Skandal açıklama

Son dakika haberi... Sapkınlığın üretim merkezi olan, küresel sapkınlık projesi LGBT'yi de meşrulaştırmak için çaba harcayan ABD, hadsizlikte sınır tanımadı. ABD Dışişleri Bakanlığı geçtiğimiz günlerde imam hatiplilere yönelik hakaretleri nedeniyle tutuklanan şarkıcı Gülşen'e sahip çıktık. Bilindiği üzere Gülşen de LGBT'ye açıktan destek verip, sapkınlığı meşrulaştırma yönünde adımlar atıyor.

Giriş Tarihi 27 Ağustos 2022, 17:47 Güncelleme 28 Ağustos 2022, 00:43
Son dakika: Sapkınlığın üretim merkezi ABD, Gülşen’in İmam Hatiplileri hedef alan hadsizliğine sahip çıktı! Skandal açıklama

İÇİNDEKİLER

Sapkınlığın üretim merkezi ABD, her fırsatta Türkiye'nin iç işlerine karışma hadsizliğinden geri durmuyor.

ABD Dışişleri Bakanlığı geçtiğimiz günlerde İmam Hatiplilere yönelik hakaretleri nedeniyle tutuklanan şarkıcı Gülşen hakkında açıklama yapıldı.

Açıklamada "ABD, Türkiye'de ifade özgürlüğünü kısıtlamak için kullanılan adli taciz biçimlerinden endişe duymaktadır. Türkiye'yi ifade özgürlüğüne saygı duymaya ve güvence altına almaya çağırıyoruz." denildi.



AK PARTİ'DEN ABD'NİN HADSİZLİĞİNE SERT TEPKİ
ABD'den yapılan açıklamaya, AK Parti cephesinden sert tepki geldi. TBMM AK Parti Grup Başkanvekili Yılmaz Tunç, sosyal medya hesabından cevap verdi. Tunç ABD'nin açıklamasını 'Hadsizlik' olarak nitelendirdi.

Yılmaz Tunç şu ifadeleri kullandı:

'KINIYOR VE REDDEDİYORUM'
ABD Dışişleri Bakanlığı' nın İmam - Hatiplerimize yönelik sarfettigi hakaret ve aşağılayıcı ifadelerinden dolayı yargılanan "Sanatçı" ile ilgili endişeliyiz açıklamasında bulunmasını kınıyor ve reddediyorum.

İfade özgürlüğü, milletimizin değerlerini aşağılamak, eğitim yuvalarımıza ve orada eğitim görenlere hakaret etmek değildir.

Türkiye Cumhuriyeti bir hukuk devletidir. Türkiye'de Yargı bağımsızdır. ABD'nin ülkemizde devam eden bir dava ile ilgili açıklama yapması hadsizliktir.

Türkiye Cumhuriyeti, Dünya'nın neresinde olursa olsun, her bir vatandaşının hakkını ve özgürlüğünü korumaya muktedir güçlü bir ülkedir.



Konserlerinde kıyafetleriye gündem olan, seyircisinin kucağına oturan, 'annelerin memeleri açık olsun' şeklinde skandal çıkışlarda bulunan ve LGBT'ye açıktan destek veren Gülşen'e sapkınlığın üretim merkezi olan ABD'nin sahip çıkması şaşırtmadı.


ABD, LGBT'Yİ MEŞRULAŞTIRMA PEŞİNDE
Bilindiği üzere toplumun ve ailenin temeline dinamit döşeyen, 'cinsiyetsiz toplum' garabeti ile dünyayı yeni bir raya oturtmak isteyen ABD, küresel sapkınlık projesi LGBT'yi meşrulaştırma peşinde.

Joe Biden hükümeti bunun somut adımını atmış vaziyette.



Joe Biden hükümetinde Sağlık Bakanı Yardımcısı olarak görev alan aynı zamanda ABD'nin ilk açık trans oramirali olarak da tarihe geçen Rachel Levine, sapkın söylemlerine devam ediyor.



BIDEN HÜKÜMETİ İLK SOMUT ADIMI DA ATTI
Cinsiyet değiştirme ameliyatlarını savunan Levine, "Bu gençleri desteklemek ve güçlendirmek istiyoruz" ifadelerini kullandı. Sosyal medyadan, TV'lere, satın aldığımız ürünlerden giydiğimiz giysilere, kısacası hayatımızın her alanına etki etmek isteyen küresel sapkınlık projesi LGBT'nin ABD tarafından meşrulaştırılma girişimi bir kez daha gözler önüne serildi.

Bilindiği üzere Biden'ın sağlık bakanı yardımcısı olan Oramiral Levine, 2011'de cinsiyet değiştirmişti.



'ABD'NİN EN ÇEŞİTLİ KABİNESİ' SÖYLEMİ İLE SAPKINLIĞI NORMALLEŞTİRME GİRİŞİMİ
Joe Biden, yönetiminin ABD tarihinin en çeşitlisi olacağı sözünü vermişti.

ABD Başkanı, "Size söz veriyorum, herkesi (Asya-Amerikalı, Afro-Amerikalı, Latin, LGBTQ) temsil eden en çeşitli kabineyi göreceksiniz" demişti.