Samar Dadgar kimdir, kaç yaşında, nereli? Özcan Deniz'in yeni sevgilisi Samar Dadgar ne iş yapıyor?

Özcan Deniz'in yeni sevgilisi Samar Dadgar kimdir? Magazin gündemine bomba gibi düşen aşkla ilgili her şey merak ediliyor. "Samar Dadgar kimdir, kaç yaşında, nereli?" sorularının yanıtı aranıyor. Eski eşi Feyza Aktan'la davalık olan Özcan Deniz'in kendisinden 23 yaş küçük Samar Dadgar'la aşk yaşadığı iddia edildi. Geçtiğimiz yaz aylarında başlayan aşk şok etkisi yaratırken, Özcan Deniz'in yeni sevgilisi Samar Dadgar'ın işi de merak konusu oldu. Özcan Deniz önceki eşi Feyza Aktan'dan Haziran 2019'da boşanmıştı.

Giriş Tarihi 01 Şubat 2021, 14:02 Güncelleme 01 Şubat 2021, 14:12
Samar Dadgar kimdir, kaç yaşında, nereli? Özcan Deniz’in yeni sevgilisi Samar Dadgar ne iş yapıyor?

İÇİNDEKİLER

Samar Dadgar kimdir, kaç yaşında, nereli? Özcan Deniz'in yeni sevgilisi Samar Dadgar ne iş yapıyor? Magazin gündemine düşen bomba aşk iddiasının ardından vatandaşlar bu soruların yanıtını merak ediyor.

Son günlerde eski eşi Feyza Aktan'a şiddet uyguladığı iddiası ile gündeme gelen Özcan Deniz'in bu kez Samar Dadgar ile aşk yaşadığı iddiası magazin dünyasına bomba gibi düştü. Samar Dadgar'ın kim olduğunu merak edenler de konuyu internette araştırmaya başladı. Samar Dadgar kimdir, kaç yaşında, nereli? Özcan Deniz'in yeni sevgilisi Samar Dadgar ne iş yapıyor?

SAMAR DADGAR KİMDİR?

Samar Dadgar, İranlı bir moda tasarımcısıdır. 26 yaşında olan Samar Dadgar'ın Özcan Deniz ile sevgili olduğu iddia edilmektedir.

SAMAR DADGAR - ÖZCAN DENİZ ARASINDAKİ YAŞ FARKI KAÇ?

Özcan Deniz 48 yaşındadır. Samar Dadgar 26 yaşındadır. Samar Dadgar ile Özcan Deniz arasındaki yaş farkı 22'dir.