Esra Erol SON BÖLÜM TEKRAR İZLE linki 29 Ocak 2021 Cuma | ATV linki YOUTUBE Eşi ve onun sevgilisiyle yaşayan Mevla...

Esra Erol son bölüm izle. Esra Erol'da bugün, (29 Ocak 2021 Cuma) neler yaşandı? Esra Erol’un sunumuyla ATV ekranında yayınlanan programda sıra dışı olaylar, savrulup giden hayatlar ve yapılan DNA testleriyle son bulan yalanlarla ses getirmeye devam ediyor. Annesinin evine mi dönecek yoksa Salih ve Mevla ile aynı evde yaşamaya devam mı edecek? Son söz sevgilisi ve onun eşi ile aynı evde yaşayan Nilüfer'de. Akılalmaz olayda herkesi şok edecek büyük gelişme! Dün gece neler oldu? Mevla'nın son kararı ne olacak? Meltem Tolga'yla yeni bir hayat mı kuracak, yoksa ailesinin yanına mı dönecek? Son karar ne? Hepsi ve daha fazlası Atv Esra Erol'da son bölümde.

Giriş Tarihi 29 Ocak 2021, 18:31 Güncelleme 29 Ocak 2021, 18:45
Esra Erol SON BÖLÜM TEKRAR İZLE linki 29 Ocak 2021 Cuma | ATV linki YOUTUBE Eşi ve onun sevgilisiyle yaşayan Mevla...

İÇİNDEKİLER

Esra Erol canlı yayında bugün (29 Ocak 2021) neler oluyor? Esra Erol, hafta içi her gün birbirinden farklı hikayeleri Atv ekranlarına taşımaya devam ediyor. Tecrübeli sunucunun programında yaşanan olaylar herkesi çok şaşırtıyor. Bugün yüzleşme, yıllar sonra gerçekleşen hayaller, mutluluk gözyaşları ekranlarda yer alıyor.

ATV CANLI YAYIN ESRA EROL SON BÖLÜM TEKRAR İZLE YOUTUBE - TIKLA

Akılalmaz olayda herkesi şok edecek büyük gelişme! Dün gece olanlara inanamayacaksınız. Mevla Esra Erol'da canlı yayınında son kararını açıklıyor.

Eşi ve onun sevgilisiyle aynı evde çocuklarıyla birlikte yaşayan Mevla, 'Nikahımı vermeyeceğim' dediği eşinden boşanmak istediğini açıkladı.

Annesinin evine mi dönecek yoksa Salih ve Mevla ile aynı evde yaşamaya devam mı edecek? Son söz sevgilisi ve onun eşi ile aynı evde yaşayan Nilüfer'de.


Meltem Tolga'yla yeni bir hayat mı kuracak, yoksa ailesinin yanına mı dönecek? Meltem'in son kararı ne?

Mustafa'dan 20 yıl sonra kardeşi ve annesine büyük sürpriz!


Canlı yayın bı̇ttı̇, olaylar bı̇tmedı̇! Bı̇r evladın annesı̇ne ve kardeşı̇ne yaptıklarına ı̇nanamayacaksınız!


28 OCAK 2021 ESRA EROL'DA CANLI YAYININDA YAŞANANLAR...

Türkı̇ye Mevla ı̇çı̇n tek yürek oldu! Mevla anlatmadıklarını anlatacak, tüm gerçeklerı̇ canlı yayında konuşacak!


Sevgilisi Salih ve onun karısı Mevla ile yaşayan Nilüfer şimdi ne yapacak? Nilüfer'den herkesi şaşırtacak son karar!


Meltem ve müstakbel damat Tolga stüdyoya geliyor! Bugün yüzleşme vakti!


Canlı yayın bı̇ttı̇, olaylar bı̇tmedı̇! Bı̇r evladın annesı̇ne ve kardeşı̇ne yaptıklarına ı̇nanamayacaksınız!


Naciye evladı Mustafa'yı, Kadriye ağabeyi Mustafa'yı bulacak mı? Bir mucize daha gerçek olacak mı?

27 OCAK ATV ESRA EROL'DA YAŞANANLAR...

Bir evladın annesine ve kardeşine yaptıkları şoke edecek! Türkiye'nin konuştuğu Rabia ve ailesi arasında yayın sonrası yaşananlar Atv canlı yayınında...

Sevgilisi Salih ve Salih'in karısı Mevla ile aynı evde yaşıyor! Büyük yüzleşmede ikinci perde...

Kadriye'nin annesini Esra Erol buldu. 20 yıl sonra büyük kavuşma gerçekleşecek mi? Necla Hanım, kızı Kadriye'yi görmeye gelecek mi?

Denizli'de yaşayan 18 yaşındaki Meltem, 'Markete gidiyorum' diye evden çıktı ve bir daha kendisinden haber alınamadı. Meltem'in annesinin büyük şüphesi ne?

Türkiye bu yüzleşmeyi izledi! Rabia, annesi ve kardeşiyle bir kez daha karşı karşıya gelecek! Esra Erol ve tüm Türkiye'yi çileden çıkaran Rabia bugün neler anlatacak? Kadir Argun'un yanında kaldığı iddia edilen ancak iddiayı kabul etmeyen Rabia, bir süre sonra sinirlenerek 'Annemden şiddet gördüğüm için Kadir Argun'a kaçtım' demiş ve 'İftira atıyorsunuz, elinizde hiçbir kanıt yok' diyerek canlı yayında gösterdiği tepkiyle izleyicileri ve Esra Erol'u çileden çıkartmıştı. Esra Erol ise Rabia'ya delilleri göstererek üzerinden birçok telefon hattı çıktığını ifade etti. Ailesi ile görüşmek istemediğini belirten Rabia, Esra Erol'da bugün neler anlatacak?


Kadriye'nin annesini Esra Erol buldu! Naciye Hanım 20 yıl sonra kızıyla kavuşmak için stüdyoya gelecek mi?


Kocası Faruk, 22 yaşındaki Özge Kavi ile aldattı! O da yetmedi Özge, kocası Faruk'tan bir bebek dünyaya getirdi! Arife'nin Esra Erol'dan tek bir isteği var!

Çetenin elinde tutulduğu iddia edilen ve 1.5 yıldır kayıp olan Rabia'dan son dakika gelişmesi Atv Esra Erol'da canlı yayınında.


Geçmişini arayan 20 yaşındaki Kadriye'nin annesinin adı Naciye, ağabeyinin adı ise Mustafa olduğu biliniyor.