Esra Erol SON BÖLÜM TEKRAR İZLE ATV linki 22 Ocak 2021 Cuma | ATV linki YOUTUBE Ramazan Çetinkaya, Hatice-Sakıp Demir çifti tarafından zorla mı tutuluyor?

Esra Erol son bölümde (22 Ocak 2021 Cuma) neler yaşandı? Esra Erol’un sunumuyla ATV ekranında yayınlanan programda sıra dışı olaylar, savrulup giden hayatlar ve yapılan DNA testleriyle son bulan yalanlarla ses getirmeye devam ediyor. Emine Hanım'ın evlilik hayali kurduğu 10 yaş küçük sevgilisi Mustafa evli çıktı! İkili, Atv canlı yayınında kozlarını paylaşıyorlar...Herkesi şok edecek teklif Bahar'dan gelecek! Son sözü Bahar söyleyecek! İslam Mücahit'in bu teklife cevabı ne olacak? Sevim 31 yıldır görmediği babası Şaban ile stüdyoda karşı karşıya gelecek! Türkiye baba kızın bu buluşmasını izleyecek! Dün saat 11'de Sivas Merkez'de özel bir hastanenin bahçesinde görülen Türkan Ödük nerede? Hepsi ve daha fazlası Atv canlı yayın Esra Erol'da son bölümde.

Giriş Tarihi 22 Ocak 2021, 18:37 Güncelleme 22 Ocak 2021, 18:37
Esra Erol SON BÖLÜM TEKRAR İZLE ATV linki 22 Ocak 2021 Cuma | ATV linki YOUTUBE Ramazan Çetinkaya, Hatice-Sakıp Demir çifti tarafından zorla mı tutuluyor?

İÇİNDEKİLER

Esra Erol canlı yayında bugün (20 Ocak 2021) neler oluyor? Esra Erol, hafta içi her gün birbirinden farklı hikayeleri Atv ekranlarına taşımaya devam ediyor. Tecrübeli sunucunun programında yaşanan olaylar herkesi çok şaşırtıyor. Bugün yüzleşme, yıllar sonra gerçekleşen hayaller, mutluluk gözyaşları ekranlarda yer alıyor.

ATV CANLI YAYIN ESRA EROL İZLE SON BÖLÜM TEKRARI YOUTUBE - TIKLA

"Kocam Ramazan Çetı̇nkaya, 1.5 yıldır Gülçı̇n Hatı̇ce-Sakıp Demı̇r çı̇ftı̇ tarafından zorla tutuluyor!" diyen Cemile Hanım'dan çok konuşulacak iddia!

Ramazan Bey iddialara ne diyecek?

Bahar'ın ailesi olaya el koydu, gece yarısı apar topar Astanbul'a geldi! Bahar'ın ailesinin İslam Mücahit'e son teklifi ne?


1.5 yıldır 27 yaşındaki Rabia'dan hiçbir haber alınamıyor! Üniversitede okurken sözde hoca Kadir Argun'un peşinden gitti!

21 OCAK 2021 ESRA EROL'DA CANLI YAYININDA YAŞANANLAR

Herkesi şok edecek teklif Bahar'dan gelecek! Son sözü bahar söyleyecek! İslam Mücahit'in bu teklife cevabı ne olacak?


Sevim 31 yıldır görmediği babası Şaban ile stüdyoda karşı karşıya gelecek! Türkiye baba kızın bu buluşmasını izleyecek!


Dün saat 11'de Sivas Merkez'de özel bir hastanenin bahçesinde görülen Türkan Ödük nerede?


Emine aşık olduğu kendisinden 10 yaş küçük Mustafa Kartal ile tüm kozlarını canlı yayında paylaşacak! Evlenmeyi düşündüğü Mustafa evli çıktı! 150 bin lira dolandırdı!

20 OCAK 2020 ESRA EROL'DA YAŞANANLAR...

Emine, Kadir Büyük'ü öldürüp gömdü mü? 2019 yılından bu yana kayıp olan Kadir Büyük nerede? Abla Fatma Hanım Esra Erol'da canlı yayınında.


Aylar sonra ilk defa dün akşam baş başa kaldılar. O yemekte neler yaşandı?

Sevim, babası Şaban ile 31 yıl sonra ilk kez karşı karşıya geliyor.