Sadakatsiz son bölümde neler yaşandı? Sadakatsiz 14. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Dün akşam ekrana gelen Sadakatsiz son bölümde neler yaşandı? İzlemeyi kaçıranlar Kanal D’nin Çarşamba akşamları yayınlanan ve ilgiyle izlenen dizisi hakkında merak edilen bilgileri sorgulamaya başladı. Volkan’ın kıskançlık krizine girmesi ve Asya’nın evlilik konusuna dair neler düşündüğü merak edilenler arasında yer aldı. Peki son bölümün ardından heyecanla araştırılmaya başlanan Sadakatsiz 14. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Giriş Tarihi 14 Ocak 2021, 09:53 Güncelleme 14 Ocak 2021, 09:53
Sadakatsiz son bölümde neler yaşandı? Sadakatsiz 14. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

İÇİNDEKİLER

Her hafta Çarşamba akşamları Kanal D ekranlarında yayınlanan, başrollerinde Cansu Dere ve Caner Cindoruk'ın yer aldığı Sadakatsiz son bölümde neler yaşandı? Her bölümünde ayrı bir heyecan yaşatan dizi geçtiğimiz hafta yayınlanmamıştı, dün akşam izlemeyi kaçıranlar da neler yaşandığını merak ederek araştırır oldu. Peki heyecan dolu final sahnesinden sonra merakla beklenen Sadakatsiz 14. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte ayrıntılar…

SADAKATSİZ 14. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Henüz yayınlanmadı, yayınlandığında haberimizde yer alacaktır.

SADAKATSİZ 13. SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Derin'in yüz yüze geldiği gerçekler karşındaki tavrı merak uyandırırken, Volkan Asya'nın Turgay'la ilişkisine yönelik tepkilerini kontrol etmekte güçlük çekiyordur. Asya kendisine yapılan saldırıların arkasında kimin olduğunu ortaya çıkarmak için cesur adımlar atarken onu Volkan'la bir araya getirecek beklenmedik gelişme ne olacaktır?

Asya'nın uğradığı saldırı hem Asya-Ali, Volkan- Derin cephesinde beklenmedik sonuçlar doğurur. Bahar ve Mert'in ilişkileri yeni bir sınavdan geçerken, Gönül kızının evliliği için ipleri elinden bırakmamaya kararlıdır. Vakıf yararına yapılacak kermes herkesi bir araya getirirken, şüphelerinin peşinden giden Derin hangi gerçeklerle yüz yüze gelecektir.

SADAKATSİZ KONUSU NEDİR?

Yapımcılığını Medyapım ve Mednova'nın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Neslihan Yeşilyurt'un oturduğu Sadakatsiz'in senaryosunu ise Kemal Hamamcıoğlu ve Dilara Pamuk uyarlıyor.

Medyapım tarafından bu sezon için Kanal D'ye Doktor Foster Dizisinden uyarlanacak olan sadakatsiz kadın erkek ilişkilerini ve evliliği sorgulayan bir konuyla ekrana geliyor.

Asya (Cansu Dere), başarılı bir doktordur. Kocası Volkan (Caner Cindoruk), harika bir eş ve oğulları Ali'ye (Alp Akar) şahane bir babadır. Üç kişilik çekirdek aile, hep huzur ve mutluluk dolu bir hayat yaşamışlardır.

Dizide Doktor olarak çalışan ve mutlu bir evliliği olan kadın bir gün eşinin atkısında bir saç teli bulur ve bu durumdan şüphelenir. Kadın bu saç telinin kime ait olabileceğini araştırmaya başlar. Bir süre sonra kocasından şüphelendiği için kendisini suçlamaya başlayan kadın daha sonra kocasının gerçekten de kendisini aldattığını öğrenir ve bununla yüzleşmek ve baş etmek zorunda kalır. Üstelik aldatıldığı kadın kocasının iş arkadaşının kızıdır ve kız hamiledir.

SADAKATSİZ OYUNCULARI KİMDİR?

Kanal D ekranlarında yayınlanacak olan Sadakatsiz dizisinin başrollerinde Cansu Dere, Melis Sezen ve Caner Cindoruk'un yanı sıra; Burak Sergen, Özge Özder, Eren Vurdem, Yeliz Kuvancı, Hikmet Körmükçü, Olcay Yusufoğlu, Nazlı Bulum, Gözde Seda Altuner, Emir Taro Tekin, Alp Akar, Mahmut Gökgöz, Onur Berk Arslanoğlu, Oktay Oy, Gamze Büyükbaşoğlu, Mutlunur Lafçı, Merve Akın, Dora Dalgıç, Bekir Hakan Uyanık ile Selin Aydınlıoğlu yer alıyor.

SADAKATSİZ HANGİ DİZİDEN UYARLAMA?

Sadakatsiz dizisi BBC Studios'un 'Doctor Foster' isimli dizisinin Türkiye uyarlamasıdır.