Ceyda Ateş'ten doğum sonrası paylaşım! Talia bebek dünyaya geldi...

Oyuncu Ceyda Ateş anne oldu. İş adamı Buğra Toplusoy ile 2018 yılında nikah masasına oturan Ceyda Ateş, ilk bebeğini kucağına aldı. Kızına Talia ismini veren Ceyda Ateş, doğum sonrası paylaşımıyla Talia bebek ve kendi sağlık durumu hakkında bilgi verdi. İşte 32 yaşındaki Ceyda Ateş'in doğum sonrası yaptığı paylaşım...

Giriş Tarihi 26 Kasım 2020, 11:13 Güncelleme 26 Kasım 2020, 11:40
Ceyda Ateş’ten doğum sonrası paylaşım! Talia bebek dünyaya geldi...

İÇİNDEKİLER

İş adamı Buğra Toplusoy ile Amerika Birleşik Devletleri'nde evlenen ünlü oyuncu Ceyda Ateş anne oldu. Güzel oyuncu sosyal medya hesabından doğum sonrası yaptığı paylaşımla dikkat çekti. İşte Ceyda Ateş ve kızı Tallia'nın sağlık durumu...


'BEBİŞ VE BEN SAĞLIKLIYIZ'

Önceki gün kızı Talia'yı kucağına alan oyuncu, Instagram'dan açıklama yaptı. Ateş, "Biz iyiyiz. Doğum iyi geçti. Bebiş ve ben sağlıklıyız." dedi.

Çift bebeklerinin adıyla ilgili, "Aslında çok isim düşündük. En son Talia ismine karar verdik. 'Sonbaharı müjdeleyen, şans ve bereket veren, hayvanlar aleminin kraliçesi' anlamına geliyor" ifadelerini kullanmıştı.

'ÇOK HEYECANLIYIM'

Öte yandan doğum öncesi objektiflerin karşısına geçen Ateş, "9. Ayı doldurduk. Zamanın nasıl geçtiğini anlamadım. Yarın doğum var. Çok heyecanlıyım ve beni neler bekliyor merak ediyorum. Sağlıkla gelsin. Sizler neler hissetiniz doğumda? Destekleriniz ve güzel mesajlarınız için çok teşekkür ederim" diyerek heyecanını paylaşmıştı.


'DOĞUMDAN SONRA SETLERE DÖNECEĞİM'

Ayrıca güzel oyuncu, doğumdan kısa bir süre sonra setlere döneceğini de daha önce dile getirmişti.

'NAZARA İNANMIYORUM'

Nazara inanmadığını söyleyen oyuncu, bebeğin yüzünü paylaşmakla ilgili olarak "Çok nazara inanan biri değilim. Çocuk sağlıkla gelsin, kendimizi toparlayalım ondan sonra paylaşırım" demişti.