Kuruluş Osman'ın Selcan Hatun'u dualarınızı bekliyor! Didem Balçın hamileliğini bakın nasıl duyurdu...

Kuruluş Osman'ın Selcan Hatun'u hamile. Geçtiğimiz mayıs ayında nikah masasına oturan Didem Balçın, hamile olduğunu sosyal medya hesabından duyurdu. Eşi ile uzun zaman önce çekildiği bir fotoğrafı paylaşarak mutlu haberi sevdiklerine ileten oyuncu Didem Balçın, hamilelik haberi ile sosyal medyada yorum ve beğeni yağmuruna tutuldu.

Giriş Tarihi 20 Kasım 2020, 09:14 Güncelleme 20 Kasım 2020, 09:25
Kuruluş Osman’ın Selcan Hatun’u dualarınızı bekliyor! Didem Balçın hamileliğini bakın nasıl duyurdu...

İÇİNDEKİLER

Diriliş Ertuğrul dizisinin ardından şu sıralar Kuruluş Osman dizisinde Selcan Hatun'u oynayan Didem Balçın, aylar önce verdiği bir pozu paylaşarak hamile olduğunun müjdesini verdi. Mayıs ayında bir yıldır beraber olduğu sevgilisi avukat Can Aydın ile evlenen oyuncu Didem Balçın, bebek bekliyor.

Balçın, güzel haberi Instagram sayfasından tüm dostları, sevenleri ve hayranları ile paylaştı. Kısa sürede yorum ve beğeni yağmuruna tutulan Didem Balçın, hamileliğini işte böyle duyurdu...

Aylar önce farkında bile olmadan elinde tuttuğu 'Mom' (anne) yazılı bir maske tutan oyuncu, o günün çok özel bir gün olduğunu ve farkında bile olmadan çekildiği bu fotoğrafın şimdi yerini bulduğunu ifade ediyor. Şimdi huzurla ve sağlıkla gel minik melek" yorumunu yapan oyuncu, bebeğine sesleniyor sözlerinde.

Didem Balçın, takipçilerinden de "Dualarınızı esirgemeyin" isteğinde bulunuyor. İşte Didem Balçın'ın hamilelik açıklaması...

"Henüz farkında bile değilken ama çok istiyorken çekilmiştik bu fotoyu. Çok özel ve güzel bir gündü. Huzur doluydu. Şimdi huzurla ve sağlıkla gel minik melek. Baban , ben ve birrrr sürü kişi seni heyecanla bekliyor. Dileğimiz isteyen herkese nasip etsin Allah bu güzel duyguyu. Mutlu ve sağlıklı günler olsun hepimize. Dualarınızı eksik etmeyin , arada yollayın bize..."