Kuruluş Osman’ın Geyhatu’su Maruf Otajonov kimdir? Türk dünyasını ekran başına kilitledi!

İlk bölümden bu yana reyting tablosunda en üst sıralarda yer almayı başaran Atv dizisi Kuruluş Osman'da Moğolların lideri Geyhatu karakterine hayat veren Maruf Otajonov, Türk dünyasını ekran başına kilitledi! hayranlık uyandıran performansı ile izleyicinin merak ettiği Özbek oyuncu Maruf Otajonov kimdir? İşte Kuruluş Osman'ın çok konuşulan oyuncularından Maruf Otajonov...

Giriş Tarihi 18 Kasım 2020, 13:06 Güncelleme 18 Kasım 2020, 13:18
Kuruluş Osman’ın Geyhatu’su Maruf Otajonov kimdir? Türk dünyasını ekran başına kilitledi!

İÇİNDEKİLER

Geçen sezon olduğu gibi bu sezon da en iddialı yapımlar arasında yer alan Kuruluş Osman'ın seyircisi her ayrıntıyı merak ediyor. Son haftalarda en fazla araştırılan isimlerden biri de Moğolların lideri Geyhatu karakterine hayat veren Maruf Otajonov oldu.

Kuruluş Osman'ın ikinci sezonunda Geyhatu rolüyle izleyici karşısına çıkan Özbek oyuncu Maruf Otajonov, hayranlık uyandıran performansı ile adından söz ettiriyor.

Yapımcılığını Mehmet Bozdağ'ın; genel yönetmenliğini Metin Günay'ın ve başrolünü Osman Bey karakteriyle Burak Özçivit'in üstlendiği 'Kuruluş Osman', yeni bölümüyle bu akşam Atv ekranında.

Özbekistan'ın ve Türk dünyasının en ünlü aktörlerinden biri olan Maruf Otajonov'un 'Kuruluş Osman'da Moğolların lideri Geyhatu'ya hayat vermesi, dizinin Özbekistan başta olmak üzere Türk dünyası ve İran ve Rusya'daki popülaritesini zirveye çıkardı.

Dizinin Özbek izleyicileri, sosyal medyada usta oyuncu Maruf Otajonov'dan övgüyle bahsederken, 'Kuruluş Osman' Özbekistan'ın en popüler yapımlarından biri haline geldi.