Serap Paköz kiminle evliydi? Serap Ezgü kaç yaşında, aslen nereli?

Hafta içi her gün gündüz kuşağında Gerçeğin Peşinde programını sunan Serap Ezgü'nün hayatı hakkındaki bilgiler arama motorları üzerinden sıkça sorgulanmaya başlandı. Ünlü sanatçı Sümer Ezgü ile evlenip ayrılan ve çocukları olan Serap Ezgü artık Paköz soyadını kullanıyor. İşte Serap Paköz kimdir? Sorusunun yanıtı… Serap Paköz, 15 Haziran 1965 tarihinde Ankara'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini Ankara'da tamamladı.

Giriş Tarihi 16 Eylül 2020, 09:16 Güncelleme 16 Eylül 2020, 09:16
Serap Paköz kiminle evliydi? Serap Ezgü kaç yaşında, aslen nereli?

İÇİNDEKİLER

Ünlü sunucu Serap Ezgü Star TV'de Gerçeğin Peşinde adlı programın sunuculuğunu yapıyor. Yayın akışında gören izleyiciler başarılı sunucunun hayatına dair bilgileri gündemde sıkça araştırıyor. Peki Serap Ezgü kaç yaşında, aslen nereli? Daha önce evlenen ve çocukları olan Serap Paköz kiminle evliydi? İşte merak edilen bilgiler…

SERAP EZGÜ KİMDİR?

Serap Paköz, 15 Haziran 1965 tarihinde Ankara'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini Ankara'da tamamladı. Çukurova İdari Bilimler Fakültesi'nde okurken TRT'nin açmış olduğu sınavı kazanarak spikerlik hayatına başladı. 1982 yılında TRT Trabzon ve Van radyolarında çalıştı. 1986 yılında Ankara Radyosu ve Ankara televizyonlarında görev yaptı.

1997 yılında Kanal D'de başlayan özel televizyon deneyimini 2,5 yılın ardından Kanal 6 ve ATV'de sürdürdü. Daha sonra TGRT'ye geçti. Sabah Haberleri, Kadının Sesi ve Sizin Sesiniz isimli kadın programlarını hazırlayıp sundu. 2005 yılında Show TV'de Biz bize programı'nı hazırlayıp sundu. 2009 yılında Star TV'de Suç ve Ceza Programı'nı hazırlayıp sundu. 2012 yılında ATV'de Yeniden Başlayalım programını hazırlayıp sundu. 2013'te FOX'ta Yeni Bir Umut programının sunuculuğunu üstlendi. 29 Mayıs 2017 tarihinden beri TV8 ekranlarında Gerçeğin Peşinde isimli programı sunuyor.

1987 yılında Türk halk müziğinin en başarılı temsilcilerinden Sümer Ezgü ile nikah masasına oturdu. Evlilikleri sona eren ikilinin Ceren ve Ozan Ezgü isminde iki çocuğu var.