ATV ESRA EROL SON BÖLÜM İZLE! Türkiye'nin konuştuğu ihanet: Ben doğum yaptığımda kocam düğün yapıyordu!

Esra Erol canlı yayınında bugün (1 Eylül 2020 Salı) neler yaşanıyor? 12 sezondur ekranda başarılarla adından söz ettiren Esra Erol, 1 Eylül 2020 Salı 16.20’de izleyicisi ile buluştu. Yıllardır ailesine kavuşamayanlar, evlilik vaadiyle kandırılanlar, kayıp evladını bulmaya çalışanlar, herhangi bir konuda mağduriyet yaşayanlar aradıkları çözümleri Esra Erol'da bulmaya devam edecek. Türkiye bu yüzleşmeyi hayretle izleyecek! Kocası başkasıyla düğün yaptı, o 30 günlük bebeğiyle yapayalnız kaldı! Elif, kocası Tarık Bayraktar ile Esra Erol'da canlı yayınında karşı karşıya! Akılalmaz ihanette günler karı -koca günler sonra tüm kozlarını Atv Esra Erol'da canlı yayınında paylaşacak. Hepsi ve daha fazlası Atv Esra Erol'da son bölümde!

Giriş Tarihi 01 Eylül 2020, 16:56 Güncelleme 01 Eylül 2020, 18:48
ATV ESRA EROL SON BÖLÜM İZLE! Türkiye’nin konuştuğu ihanet: Ben doğum yaptığımda kocam düğün yapıyordu!

İÇİNDEKİLER

Türkiye bu yüzleşmeyi hayretle izleyecek! Kocası başkasıyla düğün yaptı, o 30 günlük bebeğiyle yapayalnız kaldı! Elif, kocası Tarık Bayraktar ile Esra Erol'da canlı yayınında karşı karşıya! Akılalmaz ihanette günler karı -koca günler sonra tüm kozlarını Atv Esra Erol'da canlı yayınında paylaşacak. Yıllardır ailesine kavuşamayanlar, evlilik vaadiyle kandırılanlar, kayıp evladını bulmaya çalışanlar, herhangi bir konuda mağduriyet yaşayanlar aradıkları çözümleri Esra Erol'da bulmaya devam edecek.

ATV SON BÖLÜM ESRA EROL İZLE 1 EYLÜL 2020 SALI - TIKLA

SEVGİLİSİYLE KAÇTI, BABASININ DÜKKANINI SOYDU!

İrem İlter 21 yaşında genç bir kız... 4 ay önce erkek arkadaşı Abdül Samet Fıratoğlu ile ortadan kayboldu. O da yetmedi, babasının dükkanını erkek arkadaşıyla bir olup soydu. Ailenin feryadı yürek dağladı, yaşananlar herkesi şoke etti. Anne-kız aylar sonra ilk kez karşı karşıya geliyor!

EVİNE GİREN HIRSIZ KARISININ SEVGİLİSİ ÇIKTI, YETMEDİ...

"Evime giren hırsız meğer eşimin sevgilisiymiş" dedi, herkes şoke oldu. O da yetmedi, karısının bir başkasından dünyaya getirdiği iki çocuk Cihan Bey'in üzerine yazıldı. "Hayatım altüst oldu" diyen Cihan Bey'in büyük isyanı Esra Erol'da canlı yayınında.

"BEN DOĞUM YAPARKEN KOCAM DÜĞÜN YAPTI"

"O beni bıraktı gitti, başkasıyla evlendi. Ben doğum yaptım, o düğün yaptı, onun videolarını izledim doğumdan sonra" dedi, Türkiye bu düğünü konuştu. İtiraflarıyla, rahat tavırlarıyla herkesi şoke etti. Türkiye'nin konuştuğu Tarık Bayraktar'ın ihanetinde şaşırmaya devam edeceksiniz.